Articol

Interviu de frumusete #3 Adelina Matei

55674577_278442193076418_1495523267622993920_n.png

Bună și bine v-am găsit.
Ultima zi din luna martie vine la pachet cu un nou Interviu de frumusețe, mă bucur mult că a prins atât de bine la voi și că așteptați mereu să vedeți pe cine mai iau la întrebări.


De data asta am ales-o pe Adelina, o fată tare simpatică, plină de voie bună pe care chiar îmi doresc să o întâlnesc într-o zi.
Dar hai să nu o mai lungesc și trec la întrebări:

1)Bună Adelina, mă bucur că mi ai acceptat invitația, cine ești tu și ce faci pe you-tube?

Bună, draga mea Sabină! Îți mulțumesc pentru invitație! Eu sunt Adelina, iar prietenii îmi spun Ade. Încă din copilărie eram atrasă de machiaje și pantofii cu toc. De fiecare dată când aveam “ocazia”, adică rămâneam puțin nesupravegheată, îmi băgăm nasul în hainele mamei și defilam în ale sale rochii, accesorizate cu zeci de bijuterii (câștigate la pufuleții cu surprize😁). Nici de machiaj nu mă feream; cu cât mai mult, cu atât mai bine. Mă machiam cu mult roz și mov pe la ochi, iar rujul era de nelipsit, haha! Lucrurile s-au mai schimbat odată cu trecerea anilor. Acum prefer să mă îmbrac destul de lejer, însă machiajul nu-mi lipsește din rutină de zi cu zi. În jurul vârstei de 13 ani am descoperit YouTube-ul. Am rămas fascinată de tot ceea ce se putea găsi cu un simplu search, dar și cu o dorință arzătoare să îmi fac și eu canalul meu. Și iată-mă aici! Mă regăsesc în totalitate pe această platformă, iar tot ce îmi doresc este să transmit emoție și păreri sincere, să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și să inspir doamne și domnișoare prin felul meu de a fi.

2)Care sunt cele trei produse de machiaj fără de care nu ieși din casă?
Nu ies niciodată din casă fără mascara. Dacă în trecut eram complexată de problemele tenului meu și nu părăseam casa fără să aplic fond de ten, acum nu mai am nicio problemă să ies din casă nemachiată.
Dar dacă ar trebui să aleg musai 3 produse, acestea ar fi pudră, eyeliner, mascara.

3)Ai un ruj preferat? Dacă da, care este acela?
Rujul meu preferat este unul de la Urban Decay, din gama Vice. Îmi place mult pentru că rezistă foarte bine, deși nu este un ruj mat. Aș putea trăi doar cu acesta pentru tot restul vieții, haha!

4)Ce faci să îți îngrijești părul ăsta superb?
Îți mulțumesc mult pentru compliment, însă nu îi fac nimic special părului meu. Rareori aplic un ulei sau tratament pentru păr, însă doar atunci când nu uit. În restul zilelor sunt destul de leneșă!😳

5)Ce gen de seriale preferi? Spune ne și nouă unul!
Îmi plac serialele SF, cu time travel, extratereștri, universuri paralele etc. Mă uit și la Friends. sau la How I met your mother, dar și la Riverdale sau Black Mirror. Nu am neapărat un gen anume, depinde mult de starea mea de spirit.

6)Crezi în zodii?
Într-o mică măsură, da. Am regăsit multe caracteristici anumitor zodii înrădăcinate în caracterul oamenilor pe care i-am tot cunoscut de-a lungul anilor. La un moment dat mă axam mult pe aspectul acesta, acum nu îi mai dau importanță.

7)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!
Fiți încrezătoare și respectați-vă! Aveți grijă de corpul vostrul și bucurați-vă de lucrurile mărunte din viața voastră. O îmbrățișare caldă, Adde!

Adelina e o drăguță după cum ați putut vedea și din răspunsurile ei, dacă vreți să o urmăriți, o găsiți pe you-tube, blog, facebook și instagram.
Aștept să mi spuneți și părerea voastră despre acest articol, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Îți mulțumesc, Sabina, pentru această invitație! Te îmbrățișez cu drag și abia aștept să ne întâlnim.💗

    1. Cu mare drag si eu abia astept sa ne vedem.

  2. Adde este o tipa care mi-e draga rau! Am fost compatibile de la prima intalnire! <3

    1. Asa e, e o scumpete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *