Articol

Interviu de frumusete #2 Natalia C/Natalia Constantin

28534350_1637417092970768_468629126_n.jpg

Bună și bine te am găsit, azi  e despre: Interviu de frumusete #2 Natalia C/Natalia Constantin.

Ultima zi din lună vine cu un nou articol din seria Interviu de frumusețe. Am zis de data trecută că vreau să susțin și youtuberii/bloggerii mai la început de drum.

Pentru azi am ales-o pe prietena mea Natalia Constantin, pe care o urmăresc de anul trecut.

Mă bucur mult că am legat o prietenie frumoasă, mereu mă ajută când am o nelămurire și invers și chiar simt că suntem pe aceeași lungime de undă.

Interviu de frumusete #2 Natalia C/Natalia Constantin

Și iar m-am lungit, așa că trec la treabă:

Întrebări:

1)Bună Natalia, mă bucur că ai acceptat propunerea mea, aș vrea să ne spui câteva cuvinte despre cum a luat naștere canalul tău de you-tube, dar blogul?

Mulțumesc mult de invitație, plăcerea este de partea mea. Am început cu blogul din pasiunea pe care o am pentru cosmetice, cumpărături, fotografii din locuri frumoase și pentru că îmi place să scriu iar cu canalul de YouTube am început din dorința de împărtăși din pasiunile mele și altora, cumva cele două se completează frumos și sper să le fac din ce în ce mai bine.

2)Am văzut că ai o colecție foarte frumoasă de parfumuri, există vreun parfum care se află de mult timp pe wishlist-ul tău?

Am o pasiune pentru parfumuri și am mai multe pe wishlist, îmi este greu să mă rezum la unul, căci nu le pot rezista, așadar îmi doresc mult LA NUIT Tresor de la LANCOME, care miroase divin.

3)Dacă mâine ți-ai pierde toată colecția de machiaj, în ce produse ai vrea să investești pentru început?

Cred că aș investi în produsele de bază: ruj, mascara, fond de ten și un creion negru.

4)Care este produsul pe care l-ai recumpărat cel mai mult dintre toate?

În general nu prea recumpăr produsele pentru că îmi place să încerc mereu produse noi, dar cel mai mult am recumpărat deodorantele antiperspirante de la Nivea, diverse variante.

5)De unde te inspiri pentru clipuri și articole?

În general mă inspir din viața de zi cu zi, dar țin cont și de trendurile care apar, de cerințe, de sugestiile urmăritorilor mei și urmăresc și eu la rândul meu persoane din „această lume”, care mă inspiră, bineînțeles.

6)Cum îți găsești motivația să mergi mai departe când ai o zi proastă?

Copiii mei mă motivează să merg mai departe, oricât de prost ar începe o zi. Energia lor, râsetele lor, prostioarele pe care le fac, ei mă fac să râd și să uit de orice problemă.

7)Crezi că suntem singuri pe lume?

Buna întrebare! Nu cred că suntem singuri pe lume. În primul rând îl avem pe Dumnezeu cu toții, familia, ne avem unii pe alții și îngerașii: fetița mea știe că o veghează îngerașii când merge la somn în camera ei.

8)Un salut pentru cititoarele frumuseteavorbește.com ?!

Vă pup pe toate și nu uitați că frumusețea pornește din interior.

După cum ți-ai putut da seama, Natalia e un om extraordinar și îmi doresc să o încurajezi să continue cu o urmărire pe toate rețelele sociale: You tube, Blog, Facebook, Instagram.

Asta a fost tot, dacă ți-a plăcut, aștept să mi spui părerea, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!