Articol

Interviu de frumusete #12 Georgiana Dumitra

Bună și bine te-am găsit, azi vorbim despre Interviu de frumusete #12 Georgiana Dumitra.

Azi este ultima zi din lună și era imposibil să nu apară și articolul cu Interviu de frumusețe, care știu că îți place.

Mă bucur mult că am reușit să duc la sfârșit această serie, mi-ar plăcea foarte mult să mi spui dacă vrei să continui această serie și în anul ce urmează să vină.

Cea care închide seria aceasta este Georgiană Dumitra.

Interviu de frumusete #12 Georgiana Dumitra

M-am gândit să o aleg pe ea, având în vedere că ne leagă foarte multe, ea fiind și cea care m-a înscris la Oriflame.

Pe Georgi o urmăresc de foarte mult timp, am pierdut șirul anilor, am descoperit-o prin produsele de la Oriflame, pe care le prezenta așa de frumos, încât am zis, OK, ea este fata la care vreau să mă înscriu și am făcut-o și nu regret nici până acum, e o persoană foarte deschisă, foarte caldă, comunicativă, pe care neapărat trebuie să o urmărești.

Și gata, trec la treabă că nu vreau să vă rețin foarte mult:

1)Bună Georgi, mă bucur mult că ai acceptat provocarea mea. Pentru cine nu te cunoaște, spune-ne câteva cuvinte despre activitatea ta pe you tube!

Bună, Georgi. Îți mulțumesc și eu pentru propunerea ta de a răspunde la aceste întrebări. Ce să spun despre activitatea mea pe YouTube? Eu consider că este diversificată, de la videoclipuri în care vă arăt cumpărăturile din ultima perioadă sau vă vorbesc despre ultimele cărți citite, până la tutoriale de machiaj sau unboxing-uri Oriflame, dar de fiecare dată când filmez un videoclip încerc să-i aduc valoare pentru ca cei care mă urmăresc să învețe ceva nou sau să audă informația pe care o caută.

2)Care este produsul preferat din acest an?

Este foarte, foarte greu să aleg doar unul, dar pentru că am găsit în acest an un fond de ten care să mă mulțumească din orice punct de vedere, voi spune fondul de ten Studio Fix de la MAC.

3)Având în vedere că lucrezi de ceva timp cu produsele Oriflame. Care sunt cele trei produse pe care orice fată trebuie să le încerce de la Oriflame?

Aș avea de recomandat foarte multe produse, dar totuși mă rezum spunând de trusa de sprâncene de la The One, tușul lichid Giordani Gold și setul NovAge Bright Sublime care mi-a îmbunătățit aspectul tenului de când îl folosesc.

4)Folosești produse naturale pentru îngrijirea tenului?

Nu, nu folosesc.

5)Știu că îți place să citești, care este cartea care ți-a deschis apetitul pentru citit?

Ador să citesc! Sincer, nu mai îmi amintesc ce carte m-a făcut să citesc mai mult, dar îți zic una care m-a impresionat: Ucenicul de Tess Gerritsen. Dacă stau să mă gândesc mai bine, ea este și cartea care mi-a deschis apetitul pentru cărțile polițiste.

6)Cum faci față unei zile proaste?

Fac haz de necaz. Mă gândesc la situațiile neplăcute din ziua respectivă și încep să mă amuz pe seama lor, iar apoi depășesc momentul și îmi văd în continuare de treabă.

7)Pe final un salut pentru cititoarele frumusețeavorbește.com ?!

Vă pup pe toate și nu uitați că “Frumusețea vorbește”!

Asta a fost tot pentru azi, sper că ți-a plăcut, pe Georgi o gasesti pe you-tube, facebook si instagram.

Vreau să îți urez un An nou minunat alături de cei dragi, multă sănătate și îmi doresc mult să mă urmărești și în 2018.
Până data viitoare:
Să ai un an superb!!!