Articol

Interviu de frumusete #12 Alina Alexandra Albin

Alina Albin 2.jpg

Interviu de frumusete #12 Alina Alexandra Albin

Bună și bine v-am găsit.

Acesta e ultimul articol din acest an și trebuia să fie unul special, așa că avem un ultim #interviudefrumusete, asta pentru că am decis să pun punct acestei rubrici frumoase, cu promisiunea că o să revin la anul cu subiecte și mai frumoase pentru voi.

Invitata de azi este o fată pe care eu am descoperit-o destul de recent, dar mi-a intrat imediat la suflet cu vocea ei caldă, numele ei e Alina și vă recomand cu mare drag să o urmăriți, ea stă în America și ne mai arătă cum e viața acolo.

Dar gata, să lăsăm vorbăria și să trecem la interviu:

1). Bună draga mea, mulțumesc că ai acceptat să faci asta, pentru cei ce nu te cunosc, ce faci tu pe youtube?

Salut și mulțumesc din suflet că m-ai inclus în proiectul tău! Pe canalul meu de YouTube povestesc de toate despre viața peste ocean. De 5 ani de zile locuiesc în Statele Unite și pe YouTube creez content cu și despre viața în America + alte subiecte de lifestyle.

2). Care este produsul românesc care îți lipsește cel mai mult din România?

Nu știu dacă îmi vine acum unul în minte de care să îmi fie foarte dor, se găsesc suficiente aici încât să mă descurc. Problema pe care o întâlnesc des însă e că aici, în State. Trebuie să fii mai atent la ingrediente. Mi se pare că în Europa produsele de make-up și skin care sunt mai clean decât aici. Ca să îți răspund însă la întrebare. în primii ani îmi aduceam demachiantul de la farmec. Nu am găsit unul la fel de bun. Între timp m-am adaptat și folosesc apa micelară sau Take the day off de la Clinique.

3). Care este rujul tău favorit?

În general, prefer lip glos-ul, iar cele de la Stila (Stay all Day – Baci e nuanța preferată) au devenit preferatele mele în 2019. Ca ruj, îmi plac mult cele de la Mac – echilibrul perfect pentru un look mat și hidratat.

Interviu de frumusete #12 Alina Alexandra Albin

4). Ce faci să ți îngrijești părul?

În ultimul an am avut mari probleme, cădere și îngrășare rapidă așa că mereu încerc produse noi care să mă ajute să țin problemele sub control. La momentul de față folosesc șampon și conditioner de la Pureology și un tratament de la Olaplex. Dove și Matrix sunt alte branduri preferate în ceea ce privește îngrijirea părului. De asemenea, îmi place mult Skinny Serum de la Paul Mitchell – îl folosesc imediat după ce mă spăl pentru a îl putea pieptăna mai ușor.

5). Ce faci când ai o zi proastă?

Încerc să mă implic în activități care mă delectează, am o tonă de pasiuni așa că îmi e destul de simplu să găsesc ceva. Dacă e vară, iau aparatul foto, mă urc în mașină și conduc spre lacul Michigan. Plaja și lacul mereu mă ajută să mă relaxez și să uit de griji.

6). Crezi în zodii?

Cred că sunt anumite caracteristici asemănătoare la oamenii din aceeași zodie, însă nu pot zice neapărat că cred cu tărie în ele, sau mă ghidez după ele. Cred mai degrabă în diferite tipuri de personalitate, gen Enneagram, și îmi place să înțeleg tipul meu de personalitate pentru a deveni mai empatică și pentru a mă descurca mai bine în interacțiunile cu alții.

7). Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com?!

Dacă tot e sfârșit de an, sper că ați avut parte de un Crăciun fericit și vă doresc ca 2020 să vă aducă multă sănătate, că e cea mai importantă, și puterea să vă împliniți toate visurile. Vă mai doresc să ieșiți din zona de confort de câte ori aveți ocazia și să nu uitați să aveți grijă de voi, sănătatea fizică și mentală sunt extrem de importante! Un an nou fericit!

Dacă v-a plăcut de Alina din răspunsurile pe care le-a dat, să știți că o găsiți pe you-tube și instagram,

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și mi doresc ca și în anul ce vine să rămâneți aici cu mine.

Vă doresc un an nou minunat, plin de sănătate și împliniri!

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!