Articol

Interviu de frumusete #11 Monica Muhterem

Interviu de frumusete #11 Monica Muhterem

Interviu de frumusete #11 Monica Muhterem

Bună și bine v-am găsit.

Ne aflăm în ultima zi din luna noiembrie, motiv pentru care avem un nou episod din seria Interviu de frumusete, care știu că vă place mult.

De data asta am ales o prietenă dragă mie și deși vorbim de câteva luni, am ajuns să o cunosc destul de bine și să îi simt lipsa dacă nu vorbim măcar puțin într-o zi.

Monica Muhterem căci despre ea vorbesc, face niște machiaje superbe dar pe lângă asta este și o persoană foarte pozitivă și plină de umor, aș putea spune multe lucruri frumoase despre ea, dar vă las să vă convingeți singure:

1) Bună Monica, mulțumesc că ai acceptat, pentru cei ce te cunosc, ce face Monica pe youtube?

Bună dragă Sabină, și mulțumesc pentru invitație! E o mare onoare pentru mine! Pe Youtube fac ceea ce știu să fac mai bine, creez machiaje și prezint lucruri și idei. Idei care mie îmi plac, și nu în ultimul rând, pe Youtube sunt eu.

2)Care este rujul tău preferat?
Bună intrabare! Am o colecție de rujuri într-o continuă creștere, și niciodată nu am destule nude-uri, dar rujul meu preferat,  este cu siguranță Cream Lip Stain-ul de la Sephora în nuanța 01 Always Red. Este un ruj lichid absolut minunat!

3)Care este produsul pe care ți-l dorești, dar e prea scump?
În general, dacă un produs este prea scump pentru a mi-l putea permite, nu-mi trebuie hahahah. Însă în prezent chiar am pe listă asta ceva, și sunt cele 3 palete de față recent lansate de Scott Barnes, cunoscut drept și „Makeup artistul lui J.Lo”.

4)Cum îți îngrijești părul ăla superb?
Oh wow, mersi! Din fericire nu trebuie să fac prea multe, în afară de a-l spăla, a-l da cu balsam și uneori (mai rar ce-i drept) să aplic o mască. Însă cu siguranță, un lucru foarte important în îngrijirea părului meu este să-mi tund vârfurile regulat, undeva la 3 luni.

5)Cum treci peste o zi proastă?

Oricând am o zi proastă, îmi ocup timpul făcând lucrurile care îmi plac și îmi dau o stare de bine, printre cele mai banale ca organizatul lucrurilor sau spălatul vaselor, până la cele mai complexe, ca reflectarea asupra tuturor aspectelor din viața mea, și mulțumind pentru tot.

6)Care este cartea preferată?
Sunt o mare fană a cărților de comedie și chick lit, iar seria Shopaholic de Sophie Kinsella este printre preferatele mele.

7)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com?!
Pentru că ne apropiem cu pași repezi, vreau să vă urez Sărbători Fericite și vizionare plăcută la „Zilnic Decembrie”! Să fim frumoase, inside and out! Vă pup!
Vă zic sincer că stăteam și îi citeam răspunsurile și mi ziceam: Wow, asta spuneam și eu dacă eram întrebată, pentru că mi-am dat seama că eu și cu Monica semănăm din multe puncte de vedere.

Dar cam atât cu interviul, pe Monica o găsiți pe youtube, facebook și instagram 1 si 2.

Dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

PS:La mulți ani tuturor ce azi își șerbează ziua de nume!!!