Articol

Interviu de frumusete #10 Andreea Balaban

Bună și bine v-am găsit, azi e despre: Interviu de frumusete #10 Andreea Balaban.

Am ajuns la ultima zi din această lună, asta înseamnă că avem un nou episod de Interviu de frumusețe. Unul din episoadele mele preferate, asta pentru că Andreea Balaban a acceptat propunerea mea.

Nu aveți idee cât de mult mi-am dorit să accepte, știu că e o persoană foarte ocupată. Eu i-am scris ei într-o lună, nu a văzut mesajul, probabil primește și foarte multe. Insă cu ocazia evenimentului Webstock, am avut șansa să o întâlnesc și să îi pun întrebarea face to face și a fost un sentiment genial.

Interviu de frumusete #10 Andreea Balaban

Nu vreți să știți cât am căutat-o la eveniment, pentru că știam că o să fie speaker (din păcate n am ajuns în sala unde a vorbit ea). Am intrat pe ușa fix când se terminase totul și era la poze.

O urmăresc de foarte mult timp și mi place la nebunie ce face. Are niște poze superbe iar clipurile ei sunt atât de bine structurate și pregătite, încât nu are cum să nu îți placă.

Iar am vorbit cât o zi de post, așa că trec la treabă:

1)Bună Andreea, îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea, pentru început aș vrea să ne spui cu ce gând ai plecat când ți-ai făcut canalul de you-tube?

Bună, Sabina! Mulțumesc mult pentru invitație!
Când mi-am făcut canalul de Youtube, m-am gândit că ar fi frumos să încerc și pe video ceea ce deja făceam în scris. Mai mult la îndemnul comunității mele de cititoare (care au insistat mult să mă transfer pe Youtube). M-am așezat într-o zi în fața camerei de filmat și am înregistrat ceea ce era primul meu video. A fost o joacă, mai mult un test, să văd cum merge.

2)Știu că îți plac atât produsele accesibile, dar și mai scumpe. Dacă ar trebui să recomanzi un produs ieftin și unul scump, care ar fi recomandările tale?

Depinde de categoria de produs despre care vorbim. Presupunând că e vorba despre cosmetice. Din categoria produselor ieftine aș recomanda crema de față cu gutuie, de la Elmiplant. Iar din categoria celor scumpe…să zicem serumul de față cu immortelle de la L’Occitane.

3)Ai vreun produs care se află pe wishlist-ul tău, dar momentan e prea scump?

Da, o mulțime chiar. Cel mai mult cred că îmi doresc un parfum de la Tom Ford, Tobacco Vanille se numește.

4)Care eate produsul care nu îți lipsește din rutina de îngrijire a corpului?

La momentul acesta, cremele de corp cu arome gurmande (îndeosebi cea cu dovleac, de la The Body Shop).

5)Știu că îți plac lucrurile vintage, cât ai dat pe cel mai scump obiect vintage?

Hmmm, bună întrebare. Cred că cel mai mult am plătit pe o haină de iarnă, ceva superb dintr-o lână groasă și catifea. M-a costat în jur de $700 dar nu-mi pare rău.

Iubesc haina aia!

6)Să zicem că viața ta este un film, ce nume ar avea?

Cred că „Război și pace”.

7)Cum treci peste o zi proastă?

Încerc să văd partea plină a paharului și să mă concentrez pe altceva. Un telefon către oamenii pe care îi iubesc ajuta, de asemenea.

8)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!

Îmbrățișări calde tuturor celor ce au avut plăcerea să citească acest interviu și mulțumesc mult, Sabina, pentru oportunitate. Sper să ne revedem curând!

Frumoaselor, asta a fost interviul, îi mulțumesc mult Andreei că a acceptat, dacă vreți și voi să o urmăriți, o găsiți pe: you-tube, blog, facebook și instagram.

Dacă v-a plăcut, nu uitați să lăsați un comentariu cu impresia voastră, iar până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!Sper să ne revedem curând!