Articol

Interviu de frumusete #10 Alexandra/Iguanitza

Bună şi bine te-am găsit, azi e despre: Interviu de frumusete #10 Alexandra/Iguanitza.
Deşi nu este ziua mea de postat, azi e ultima zi din luna octombrie, aşa că m-am conformat şi am adus pentru tine încă o youtuberiţă preferată.
Am avut mari emoţii pentru această persoană, deoarece nu eram sigură că o să accepte. Insă a fost super drăguţă şi mi-a răspuns din prima AFIRMATIV. Este vorba despre Alexandra sau Iguanitza cum îi spune cam toată lumea.
Sinceră să fiu, nu mai ştiu când am descopert-o. Ceea ce mi place la ea, este faptul că le zice în faţă. Militează pentru produsele originale, dacă un site comercializează produse fake.


Dar iar mă lungesc, aşa că o să trec direct la întrebări şi răspunsuri:

Interviu de frumusete #10 Alexandra/Iguanitza

1)Bună Alexandra sau Iguanitza, să ştii că eu te urmăresc de mult timp, dar pentru cele care nu te ştiu, cine e Iguanitza şi ce face ea pe you-tube?

Mulţumesc. În urmă cu 7 ani am decis să îmi deschid blogul „be a masterpiece”. Să îmi împărtăşesc acolo experienţele cu produsele cosmetice şi alte gânduri cu persoanele interesate de acest domeniu. Câţiva ani mai târziu am filmat şi primul clip pe care l-am postat pe Youtube. Cred că e mai uşor să urmăreşti un tutorial de machiaj decât să citeşti despre cum se realizează şi să urmezi paşii.

2)Care este produsul de machiaj pe care nu l-ai mai recumpăra?

Aş putea spune că nu aş recumpăra o bază/un primer de faţă. Asta din cauză că mi se pare suficient crema de faţă pe care o folosesc, machiajul rezistă la fel de bine ca şi atunci când folosesc o bază.

3)Ai 5 minute la dispoziţie să te machiezi, ce produse foloseşti?

Oh, în 5 minute pot să realizez un machiaj decent – fond de ten, iluminator, blush, creion de sprâncene, rimel şi ruj şi sunt gata.

4)Ştiu că oferi o îngrijire aparte părului, la ce produse nu ai putea renunţa?

Din cauza că am părul destul de uscat şi deteriorat am nevoie de produse de hidratare. Nu cred că aş putea renunţa la uleiul de păr.

5)Crezi în karma?

Da, cred

6)Cât de importantă e pentru tine încrederea în sine?

Este importantă. Am avut mereu încredere în mine şi cred că toate persoanele ar trebui să aibă încredere în ele. Din păcate, trăim în perioada asta în care unele persoane sunt mai preocupate de ce cred cei din jur şi se lasă influenţate.

7)Un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!

Servus 🙂

Asta a fost tot pentru azi, abia aştept să mi spui că te-am surprins plăcut şi de data asta. Imi doresc să o urmăreşti pe Igu pentru că e o fată super şi merită.

dacă te-am făcut curioasă, pe ea o să o găseşti pe you-tube, blog, facebook, twitter, pinterest, instagram şi snapchat (@iguanitza) .
Abia aştept să aflu părerea ta, plus că sunt curioasă să ştiu: Tu o urmăreşti pe Igu?
Răspunsurile o să le citesc cu mare drag, iar până data viitoare:
Să ai o zi superbă!!!