Articol

Interviu de frumusete #1 Ștefana

Bună și bine te-am găsit, azi e despre Interviu de frumusete #1 Ștefana.

Acum ceva timp îți ziceam că vreau să încep ceva nou pe blog și așa a luat naștere proiectul meu de suflet: Interviu de frumusețe. Un proiect la care lucrez de ceva timp și pe care l-am ținut secret cu greu.

Probabil te întrebi în ce constă acest proiect. Ei bine, în fiecare luna voi posta un articol cu un interviu cu 7 întrebări (că tot suntem în 2017) de frumusețe. Interviu luat unui youtuber, mi-a fost destul de greu să aleg doar 12 fete pentru că sunt mult mai multe care îmi plac.

Pentru că nu știam cu cine să încep, m-am decis să apelez la random.org iar prima persoană care inaugurează acest tip de postări este Ștefana de la The pretty blossoms. Sunt sigură că și tu o știi, eu o urmăresc de foarte mult timp.

Ea este cea care a retrezit în mine pasiunea pentru bullet journal. E o fată minunată, de la care ai ce învăța și gata, îi dau drumul cu întrebările:

1)Bună Ștefana, mă bucur mult că ai acceptat interviul meu, pentru cei ce nu te cunosc, cine e The pretty blossoms?

Bună, Georgiana. Îți mulțumesc pentru invitație. The Pretty Blossoms este proiectul meu început în urmă cu 7 ani. Eram la liceu, pasionată de frumusețe, machiaje și cititoare avidă de bloguri. M-am gândit că n-ar strica să încep și eu unul.

2)Am văzut că ai un păr foarte lung si frumos, ce faci să arate așa (având în vedere vopsiturile repetate)?

Haha, nu mai este atât de lung, m-am hotărât să îi schimb forma de curând, dar rețeta de îngrijire este aceeași. La fiecare spălare folosesc ori mască, ori balsam. O dată la 2 săptămâni un tratament intens cu ulei de cocos, face minuni.

3)În ultimul timp e o modă cu rujurile lichde, tu ai vreo favorită?

Ai nimerit subiectul, cred că aș vorbi ore întregi despre rujurile lichide (yep, kinda obsessed). Preferatul meu este Trap de la ColourPop, îmi plac mult și cele NYX (Soft Matte și Lingerie), Sephora (Lip Stain) și Wycon.

4)Știu că te-ai luptat mult timp cu acneea, ce sfaturi le dai fetelor cu aceeași problemă?

În primul și-n primul rând să nu încerce să se trateze singure după ureche sau după ce zice vecina de la 3. Să meargă întâi la doctor să stabilească ce tip de acnee au. Să găseasca cea mai bună metodă de tratament. În plus, e important să țină minte că trebuie să ai muuuultă răbdare ca un tratament să își facă efectul. Că e foarte posibil ca primul să nu fie întotdeauna salvarea. Eu am ajuns să îmi curăț tenul după ce am schimbat 5 medici dermatologi și nenumărate tipuri de tratament. Nu suntem toți norocoși.

5)Crezi în legea atracției?

Da, cu siguranță. Sunt o persoană pozitivă și îmi place să mă concentrez pe ce îmi doresc, pe lucruri bune și pe atitudinea mea. Până acum, în ciuda perioadelor mai puțin plăcute, pot spune că sunt mulțumită. De felul în care am reușit tot ce mi-am propus.

6)Pe plan spiritual, care e dorința ta pe anul 2017?

Să nu mă mai compar atât cu alte persoane, să nu mă mai critic non-stop singură și să fiu mai îngăduitoare cu oamenii.

7)Iar pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!

Nu uitați că frumusețea vine în primul și-n primul rând din interior. Asta nu înseamnă că rujul acela roșu nu poate face minuni 🙂

Astea au fost răspunsurile Ștefanei. Mie mi-au plăcut mult sfaturile ei și mi-a plăcut și mai mult să aleg întrebările. Îți recomand din suflet să mergi să o urmărești. E o fata de notă 10, a fost foarte drăguță și mi-a acceptat propunerea și pentru asta nu pot decât să îi mulțumesc.

Pe Ștefana o găsești pe: you-tube, blog, facebook, instagram,

Sper că ți-a plăcut acest articol, aștept părerile tale iar noi ne revedem curând cu o nouă postare, până data viitoare:

Pupici și multă sănătate!!!