Articol

Interviu de frumusete #1 Loredana Manciu

51211679_330673857553411_1534112281762201600_n

Bună tuturor și bine v-am găsit, azi avem: Interviu de frumusete #1 Loredana Manciu.

Azi e ultima zi din lună și asta înseamnă că e timpul pentru un nou Interviu de frumusețe, am început anul în forță. V-am spus că nu mă las de el.

De data asta am ales-o pe Loredana Manciu. O fată foarte frumoasă, cu un par superb pe care am avut și ocazia să o întâlnesc în realitate anul trecut când am fost la Webstock.

Trebuie să vă zic din start că e la fel cum e și în clipuri. E foarte drăguță, mie una mi-a transmis din prima un sentiment de om bun și de pozitivitate. Tin minte că eram în căutare de locuri în sală la eveniment și ea ne-a atras atenția că mai sunt niște locuri în spatele ei.

Iar am reușit să mă lungesc așa că trec la întrebări:

Interviu de frumusete #1 Loredana Manciu

1)Bună Loredana, în primul rând vreau să ti mulțumesc mult că ai acceptat să faci asta. Pentru pentru început, de unde a apărut pasiunea pentru youtube și blog?

Bună, Sabina! Mulțumesc pentru propunere – sunt onorată! 🙂
Pasiunea mea pentru blogging a apărut în urmă cu mai bine de 4 ani când lucram cu bloggeri. Ca un fel de PR.

Pentru că nu am primit feedback așa cum se stabilise, m-am gândit cât de greu poate să fie?

Și așa am început să scriu pe blog. După 4 ani jumătate, pot spune că nu e deloc ușor, însă dacă ai o pasiune și o înclinație către a scrie. Către frumos și vrei să împărtășești lucruri faine cu oamenii, devine mai simplu. Iar YouTube am început să fac pur și simplu…

Nu a fost ceva care să mă fi împins către asta. Poate curiozitatea și faptul că îmi place să vorbesc. :)))

2)Ai un par superb, este vreun produs pe care să ni-l recomanzi?

Ești foarte drăguță! Produse pentru par folosesc cam ce îmi vine la îndemână, nu am vreun produs minune. Încerc să folosesc produse adaptate nevoilor părului meu (am un fir gros, așadar am părul des).

Si nu uit niciodată să aplic un ulei hidratant, care nu încarcă firul de păr. Îmi place momentan uleiul de păr Biosilk și tratamentul cu acid hialuronic, keratină și colagen.  Mi s-a părut de asemenea un produs foarte, foarte bun, pe care l-am folosit cam 10 luni, după fiecare spălare. Ah, și recomand să vizitezi salonul pentru regenerarea părului. Iar dacă vrei un balayage fain, o recomand pe Raluca de la AveScissors.

3)Acum sunt la modă iluminatoarele, ai vreun preferat?

Nu știu de ce am stat departe atâția ani de iluminatoare. Îmi plac la nebunie și chiar schimbă mult un machiaj! Da, am și două iluminatoare preferate, pe care le folosesc destul de des. Unul este de la Bottega Verde și cel de-al doilea este din paleta Metals de la Golden Rose.

4)Care este cel mai ieftin și cel mai scump produs din colecția ta de machiaj?

Nu dau foarte mulți bani pe produsele de machiaj, așa că sunt adepta produselor drugstore. Dar trebuie să recunosc că un fond de ten cred că merită totuși o investiție mai mare. Am produse de machiaj care costă 5 – 10 lei (produse de la Essence, în special creioanele lor de buze, care sunt geniale) și produse de machiaj care depășesc puțin suma de 100 de lei (aici pot să introduc paleta de farduri Zoeva).

5)Știu că îți place să citești, ai vreo carte preferată?

Îmi place să citesc și fac asta în drumul meu spre muncă. Am foarte multe cărți care îmi plac și în general, prefer cărțile de dragoste, romantice, dar și cele despre alte culturi. Pot să menționez câțiva scriitori – Khaled Hosseini, Jojo Moyes, Agnes Martin-Lugând, Eric Emmanuel Schmitt, Lisa See, Parinoush Saniee sau Elif Shafak. Iar dacă ar fi să aleg totuși 2-3 cărți as menționa: „Memoriile unei gheise”, „Cel care mă așteaptă”, „Splendida cetate a celor o mie de sori” sau „Floare-de-Zăpadă și evantaiul secret”.

6)Cum reușești să scapi dintr-o pasă proastă?

Oh, am multe pase proaste. Uneori poate prea des. Încerc să mă calmez, să mă liniștesc, să ies din starea respectivă schimbând locul (să ies din cameră de exemplu), aleg o muzică care îmi place și care să îmi distragă atenția, mă rog uneori puțin, trag aer în piept și continui. Încerc să fiu optimistă, să gândesc pozitiv și să vorbesc cu oameni care mă încurajează. Oamenii pozitivi oferă o energie de care habar n-au poate.

7)Pe final, un mesaj pentru cititoarele frumuseteavorbeate.com ?!

Fetelor, #frumuseteavorbeste într-adevăr! Important nu este cum arătam, ci cum ne simțim! În lumea asta nu contează ce avem, ci cum suntem și cine suntem. Mulțumesc pentru atenția acordată și vă aștept și pe blogul meu! O zi excelentă, oameni frumoși și nu uitați să fiți recunoscători, să zâmbiți mai des (căci este gratis) și să fiți empatici cu cei din jurul vostru! Vă pupa Lory!

Acesta a fost interviul, îi mulțumesc din suflet Loredanei că a acceptat și îmi doresc să mai am și alte ocazii să o întâlnesc.

Dacă vreți să o urmăriți și voi, o găsiți pe youtube, blog, facebook, pinterest si instagram (@loredanamanciu) .

Dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!