Articol

Ingrijirea tenului cu produse APIDAVA

 

Ingrijirea tenului cu produse APIDAVA

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi m-am gândit să mai vorbim un pic despre îngrijirea tenului. Simt că oricât de mult aș scrie pe acest subiect, niciodată nu e destul.

În căutările mele pe acest subiect am dat și de persoane care susțineau tot felul de idei. Cum că ele nu se demachiază seara, că nu găsesc aplicarea unui toner necesară.

Pur și simplu mie mi s-a zbârlit pielea pe mine.

Un ten curat e un ten fericit, peste care machiajul se așează mult mai bine, sau care nici nu mai necesită machiaj, așa că pentru mine DEMACHIEREA și ÎNGRIJIREA tenului sunt lucruri foarte importante.

Îmi place foarte mult să testez diverse produse, iar în acest sens sunt recunoscătoare celor de la Brander, implicit Apidava că mi-au trimis produsele despre care urmează să vă povestesc și vouă.

Eu sunt o mare fană produse apicole, îmi place să consum mierea ca atare, sau păstura sau căpăceală, toate au proprietăți magnifice pentru organism.

Am folosit și săpunuri, dar niciodată nu încercasem produse de îngrijire pe bază de miere și vă zic sincer că eu am rămas plăcut impresionată.

Voi începe cu LAPTELE DEMACHIANT, aceste conține Unt de Shea, Ulei de Măsline, Ulei de Jojoba, Propolis, Miere și ceară de albine, este așadar un produs api-cosmetic.

Acesta este:

  • fără alcool
  • fără phenoxiethanol
  • fără parabeni
  • fără coloranți

Cam rar găsești astfel de etichete, așa că m-am bucurat, primul avantaj pe care îl are acest produs de curățare a tenului, este ambalajul.

Mi se pare super igienic și facil, faptul că vine cu pompiță, e mult mai ușor de aplicat, cât despre produs în sine, are o textură foarte cremoasă, care curăță blând, mie mi place să pun câteva pompițe în palme, produsul se încălzește și apoi îl aplic cu mișcări ușoare pe ten.

Am obiceiul să îl las puțin acolo să își facă treaba și apoi vin cu dischete și îndepărtez excesul de produs.

Tenul rămâne instant catifelat, nu vă mai zic cât de bine miroase, plus că lasă o luminozitate foarte frumoasă pe ten.

Uneori îmi vine să nu mai aplic cremă, deoarece îmi place mult cum se simte după ce folosesc acest produs.

Dar rutina nu se încheie aici, pentru că vin și cu LOȚIUNEA TONICĂ PURIFIANTĂ. Aceasta conține miere, propolis și extract din flori de Salcâm.

La fel ca și loțiunea, acesta nu conține:

  • alcool
  • phenoxiethanol
  • parabeni
  • parfum

M-am bucurat să văd în sfârșit un toner fără alcool, mi se pare din ce în ce mai greu să găsești astfel de produse.

Eu îl aplic pe o dischetă demachiantă sub formă de tapotare. Ia orice urmă de machiaj, are o culoare galbenă și un miros pregnant de propolis.

Nu mi usucă deloc tenul, practic îl curăță și îl pregătește pentru aplicarea cremei.

Eu folosesc aceste produse și ziua și seara, indiferent că m-am machiat sau nu, ambele îmi plac și chiar le recomand.

Voi folosiți produse Apidava pentru ten?

Aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!