Articol

Ingrijire de sus pana jos

VivaNatura

Bună tuturor. Azi vorbim despre Ingrijire de sus pana jos.

Brandul de la care sunt toate aceste produse se numește VivaNatura, un brand pe care îl cunosc de 6 ani. Am tot avut tot felul de chestii de la ei, de la măști, creme, șampoane, mai multe.

Fară prea multe introduceri, o să trec la subiect:

Produse pentru îngrijirea feței:

1)Crema demachiantă  „fără lacrimi” cu migdale și argint

VivaNatura

Trecuse ceva timp de când am folosit ultima oară o crema demachianta. După cum știți și voi acum este totul despre ape micelare. Cu toate acestea i-am dat o șansă acestui produs. Îmi place că vine cu pompiță. Curăță blând tenul, are un miros plăcut și nu mi-a cauzat neplacari în ceea ce privește ochii.

2)Loțiune tonica pentru ten normal cu aloe vera și albăstrele

VivaNatura

Efectiv ador acest produs. În primul rand îmi place cum miroase, pe mine mă duce un pic cu gândul la guma de mestecat, varianta aia roz de la Orbit. Nu stiu daca sunt doar eu, daca aveți și voi produsul aș aprecia să mi ziceți.

Ca și efect, mi se pare că acest produs ajuta la îndepărtarea ultimului strat de machiaj de pe ten. Nu usucă, ceea ce pentru mine e foarte important și ajută la absorbția mai rapida a cremei de față.

Produse pentru igiena dentară:

1)Pasta de dinți Parodontik cu argilă, zeolit și oregano

VivaNatura

2)Pasta de dinți Junior cu argilă și portocale

VivaNatura

3)Pasta de dinți Junior cu argilă și căpșuni

Aici o să vorbesc la general pentru că am avut impresia că toate făceau același lucru. Eu personal nu sunt adepta pastelor de dinți pe bază de argilă. Din cauza că acestea nu fac spumă și am impresia că nu m-ar curăța, desi ele o fac. Sunt bunicele la gust, mai ales cele junior, dar nu pot să zic că sunt preferatele mele. Ele își fac treaba dar eu nu cred că le-aș cumpăra în full size.

Produse pentru îngrijirea corpului

1)Crema de mâini cu galbenele și cătină

VivaNatura

Având în vedere că în perioada asta ne spălam mult mai mult pe mâini (sau așa trebuie să facem), o astfel de cremă e bine venită. Eu folosesc foarte multă, îmi place să îmi fac chiar măști cu astfel de creme și mă împac bine cu acest tip de tratament, chiar recomand.

2)Crema de corp cu portocale dulci și unt de shea

VivaNatura

Sau cum îmi place mie să zic: Miros ca o portocala umblătoare. Pentru că da, efectiv miros ca o portocala. Ador crema asta, am recomandat-o la toată lumea. Hidratează, miroase foarte bine, mirosul se păstrează. E și ieftină, ce poți să ți dorești mai mult de la o cremă?

3)Varlacastan cremă de masaj pentru picioare

VivaNatura

Am folosit-o intens pentru că de când stau în casa fac și mai mult sport și prin urmare am căpătat o febră musculara de toată frumusețea. Eu o aplic de 2-3 ori pe zi, în special după ce îmi termin antrenamentul și chiar am văzut rezultate.

Cam atât pentru azi, voi ce folosiți de la VivaNatura?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!