Articol

Increderea in sine

Bună dragele mele , va scriu aici în miez de noapte , pentru că sinceră să fiu numai am răbdare până pe 23 când voi putea răsufla ușurată că am scapăt și de admitere pentru că după cum v am mai bătut de o mie de ori la cap , sunt în prag de admitere deci iar nu am putut posta deși aș fi putut să o fac dar când am văzut că unele dintre voi mi au zis atât pe  blog cât și pe facebook că pot posta când termin cu admiterea sau să postez dar mai rar am zis Ok , fac iar o pauză și după aia mă reapuc , eee  . n am putut să rezist așa că azi fac un tag pentru că mie îmi plac tagurile și știu că și ție îți plac .

Acest tag l am văzut pe canalul unei fețe foarte drăguțe pe care va recomand să o vedeți o cheamă Doină Odovenco și are atât cont de youtube  link către videoclipul ei cât și blog .

Acest tag mi a plăcut foarte mult pentru că e un tag mai personal din care aflați lucruri noi despre mine așa că să îi dăm drumul:

1.Cum erai la vârstă de 15 ani?Descrie te

Mi a luat ceva timp să găsesc răspunsul la această întrebare dar să zicem că dacă ar fi să aleg un cuvânt care să mă descrie pe mine la aceea vârstă ar fi fost :INFLUENȚABILA și zic asta pentru că eu la 15 ani eram tipul de copil care tânjea după un grup , vroiam să întru într un grup , deși eram foarte sociabila , abia intrată la liceu nu puteam să am același grup de prieteni din generală ,așa că am căutat o perioadă însă acum îmi dau seamă cât de mult m a schimbat acel grup pentru că eu făceam cea ce ziceau alții și uneori ajungeam să fac unele chestii pentru că le făcea și altcineva .

2.Au fost momente în viață când nu ai avut încredere în ține?Ce nu îți plăcea la aspectul tău fizic?

Ohoo și aici ar fi muulte de zic , până acum să zicem un an doi eu nu aveam încredere în mine , pur și simplu eram cea mai pesimistă persoană ever , va zic sincer.

La aspectul meu fizic , hmm , nu mi plăceau multe și nici acum nu pot să zic că mi plac însă m am obișnuit cu defectele mele dar totuși  să răspund la întrebare , eram fooarte complexata de înălțimea mea și de faptul că nu arătăm și “încă nu arăt” a anii care îi aveam/am ,eram sătulă de întrebare :Da tu câți ani ai , iar când le ziceam persoanelor respective ,vârstă mea , ei rămâneau ceva de genul:Pe bune , nu cred  și uite așa ajungeam eu să mi pierd încrederea în mine , urechile la fel erau o mare problemă pentru că pe vremea acea purtăm multe coronițe și din cauza acestora urechile mele nu mai stăteau atât de apropiate de cap și așa am ajuns eu să port părul lung nestrans în coadă pe o vreme de 38 de grade , aa și pistrui pe care încă îi urăsc , Ps:Dacă știți vreun fond de ten care să acopere pistrui puteți să mi scrieți mai jos în comentarii.

3.Îți plăcea la școală?

Da.Iubeam tot ce inseaman școală și când mă auzea lumea se speria pentru că în general copiilor nu le place/plăcea școală.

4.Relația cu băieții.Îți plăceau?Dar ei pe ține te plăceau?

Da îmi plăceau băieții , mă îndrăgosteam foarte repede , cum de altfel fac și ac um însă la a doua întrebare nu pot răspund eu , intrebatii pe ei!

6.Ce te a ajutat să ai mai multă încredere în sine?

Bună întrebare , păi să zicem că am început să gândesc mai pozitiv și laș gândurile negative undeva departe , sinceră să fiu pe mine m au ajutat pe lângă vorbele părinților mei , videoclipurile lui Levi .

, cu siguranță îl știți , el m a făcut să mi dau seamă de multe lucruri pe care nu le conștientizam și să cred mai mult în mine și faptul că am început să vorbesc cu mine , pur și simplu mă uităm în oglindă și mi spuneam:Ești sănătoasă , ești frumoasă , ești deșteaptă , iubești , ești iubită , deci ești PERFECTĂ și faptul că mi ziceam mie îmi autosugeram aceste lucruri m a făcut să trec peste micile supărări din viață mea , sau ce mai îmi plăcea să fac chiar și atunci când mi era rău sau ceva de genu era să zâmbesc iar asta și multă muncă au construit persoană de azi :O persoană puternică , stăpână pe șine și , încrezătoare în forțele proprii.

7.Și ultima întrebare :Ce sfaturi ți ai da ție la 15 ani?

Fi mai tupeistă și numai avea încredere în oricine că nu merită , a și încă ceva :Ești frumoasă!

Fetelor asta a fost tot pentru azi , sper că v a plăcut și sper să l faceți și voi pentru că te ajută să ți dai seamă de niște chestii pe care le ai făcut și le ai schimbat sau trebuie să le schimbi.

Nu uitați că aștept în continuare păreri și sugestii mai jos în comentarii iar noi ne revedem cu o nouă postare pe 23-24 iulie .

Mă găsiți pe:

Facebook:Frumusetea vorbeste

Instagram:georgianasabina94

Pupici:*

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Foarte draguta postarea! Ca de obicei, dovedesti ca te cunosti bine pe tine si asta imi place mult. Despre pistruii tai, sunt sigura ca sunt draguti de fapt :), dar daca vrei neparat sa-i mai acoperi am vazut pe yt ca daca alegi o culoare de fond de ten putin mai inchisa, care e cam intre culoarea tenului tau si pistrui, se uniformizeaza un pic aspectul general. Mi-au placut si favoritele din iunie; pozele sunt ok. 🙂 Sper ca a fost bine cu admiterea! Iti tin pumnii sa afli vesti bune curand! Pupici!

  2. Multumesc foarte mult , fiecare vorba buna de a ta imi ajunge la inima de fiecare data , pe 22 am admiterea iar pe 23 voi primi raspunsul , ma bucur ca ti au placut pozele .:*Pupici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *