Articol

INCERC MASTI COREENE

Bună frumoaselor și bine v-am găsit.

De curând am avut ocazia să primesc un pachet de la draga mea prietenă Ema (@beauty_photographyra, vă invit să o urmăriți pe instagram are niște poze superbe) plin cu o grămadă de bunătăți coreene, în principiu măști.

Știe că am o pasiune pentru ele și a vrut să încerc câteva pentru a-mi face o părere.

Evident că unele mi au plăcut și mi s-au potrivit mai mult, la altele nu am văzut mari efecte, cu toate acestea, țin să îi mulțumesc și aici pentru minunatul cadou.

Am scris despre măști în ordinea în care le-am folosit și vreau să vă zic că după fiecare utilizare, îmi notam impresiile într-o ciornă, așa că aceste păreri sunt la cald, cum s-ar zice și gata trec la măști:

Masca Aqua

Ca și miros avea un miros ușor medicinal, ca de farmacie, sau cel puțin așa mi a lăsat impresia.

În zona nasului și a gurii am simțit mici senzații de usturime, cei drept la mine aia e o zonă mai sensibilă, însă efectul pe care mi l a lăsat pe ten, a fost wow.

Tenul arata foarte luminos, ferm, zici că am aplicat ceva ser scump, chiar m a impesionat efectul ei

Masca Red ginseng

Avea un miros un pic cam dubioșel și asta nu prea mi a plăcut, era un pic prea mare pentru capu meu și mi a fost cumva greu să o așez.

Ca și efect, s a simțit un pic lipicioasă, nu pot să zic că am văzut mari diferențe, lăsa tenul curat, nimic de spus

Masca neagră

Nu știu de ce, dar masca asta nu a vrut să stea deloc pe fața mea, nu era foarte îmbibată pentru că am stors o, dar mi a căzut de câteva ori și nu am mai avut răbdare să o țin pe ten, chiar mi-a părut rău de ea.

Masca cu extract de melc

Mi a lăsat tenul foarte ferm, hidratat, mă așteptam să fie lipicios, dar nu a fost, lucru care mi a plăcut.

Masca tik tok

Pur și simplu m am îndrăgostit de ea, are o formă mai ciudățică, venind sub forma unor patch uri rotunde, eu mi am aplicat sub ochi două, una pe frunte și una pe bărbie.

Mi a lăsat tenul foate luminos, foarte hidratant și chiar n am mai simțit nevoia să aplic un ser și cremă că și a făcut treaba foarte bine, cred că ea, împreună cu prima mască, sunt preferatele mele.

Masca TPO

Am impresia că oamenii când au făcut măștile astea s-au gândit că toți avem un cap super mare și super rotund, altfel nu îmi explic de ce e atât de mare masca asta.

După ce am luat-o de pe față, mi-am simțit tenul un pic lipicios, dar senzația a trecut în două minute, lucru care m-a bucurat. Tenul era hidratat, dar nu pot să zic că a fost preferata mea.

Cam atât pentru azi, mi-ar plăcea să mi spuneți dacă voi ați încercat măști care la noi nu se găsesc și ce părere v-au făcut.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. #REGINAMASTILOR approves this!

  2. buna ziua! unde as putea gasi aceste masti?va rog..caut de multa vreme

    1. Buna, din pacate acestea nu se gasesc la noi, le am din Koreea de la o prietena, dar masti coreene gasesti si in Sephora, iti recomand Tony Moly sau Dr Jart.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *