Articol

In sfarsit am testat produse Cetaphil

Bună tuturor, In sfarsit am testat produse Cetaphil.

Nu aveți idee de când îmi doream să fac treaba asta. Le-am tot văzut lăudate prin online.

Aveam impresia că toată lumea le folosea, doar eu nu le încercasem. Așa că m-am bucurat foarte mult când le-am văzut pe masa la evenimentul  #danubebloggersmeet2.

Cei de la Neola Pharm care produc brandul Cetaphil au fost foarte darnici cu noi și ne-au oferit o grămadă de produse.

În acest sens voi lasă pozele să vorbească de la sine.

Din tot ce am testat până acum, pot spune că m-am îndrăgostit de Gentle Skin Cleanser, care mi-a întrecut orice așteptare. Eu am un ten normal spre uscat, vara are tendință de îngrășare.

Până la momentul actual, nu am întâlnit un gel de curățare care să nu mi usuce tenul.

Greșit, acum l-am întâlnit, acesta este și mă bucur foarte mult că l-am descoperit. Deobicei orice gel de curățare pe care îl foloseam, îmi usca fața, indiferent că erau mai blânde sau nu.

Cu acesta nu pățesc acest lucru. Tenul meu se simte curat și relaxat. Nu mă mai strânge pielea. Nu simt nevoia imediata de a aplica o cremă pe față, efectiv m-a dat gata.

Se pare că aceste produse de la Cetaphil sunt fix pe placul tenului meu. M-am împăcat foarte bine și cu loțiunea de față.

Îmi place foarte mult și Daily Moisturazer cu acid hialuronic. Are o textură foarte lejeră și tenul meu o absoarbe imediat. Nu face scame, cum am mai pățit cu alte produse cu acid hialuronic încercate.

Chiar mi-au făcut o impresie foarte buna.

Și pentru că cei de la Neola Pharm au fost așa de darnici cu noi, am decis să împart din bucuria mea și cu alți oameni. De aceea nu pot să mi dau cu părerea despre celelalte produse, deoarece am decis să le dăruiesc.

Ideea este că îmi plac mult produsele lor și de acum clar o să vreau să cumpăr. Pe mine m-au castigat.

Pe voi?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!