In goana dupa cadou

În curând se apropie perioada Sărbătorilor și a mult așteptatelor cadouri, lume care mai de care se îmbulzește în magazine în căutarea cadoului perfect:

-Bună ziua, vă pot ajuta cu ceva?

-Bună ziua, știți, aș vrea să îi fac un cadou fiului meu, nu mă prea pricep la treburile astea, dar totuși m-am gândit să îi iau ceva din sfera asta de tehnologie.

-Aici la Edifer avem o gamă variată de produse, vrem să oferim calitate,

însă cel mai important lucru, și nu o zic doar pentru că fac parte din firmă, față de alte branduri, ne pasă foarte mult de dorințele clientului și încercăm să alegem împreună produsul potrivit în baza unui mic chestionar.

-Interesant, n-am mai auzit de așa ceva până acum.

-Dacă sunteți gata, putem începe?

-Da, desigur.

-Care sunt pasiunile fiului dumneavoastră?

-Îi place să joace jocuri pe calculator, mai compune melodii din când în când, aaa și cum era să uit, îi place să cânte, are o chitară și chiar face parte dintr-o trupă, sunt foarte mândru de el.

-Foarte bine, deci să înțeleg că îi place muzica?

-Da, foarte mult.

-Este designul, un aspect pe care credeți că îl apreciază la un produs, atunci când îl cumpără?

-Eu cred că da, îi plac lucrurile simple, dar care să arate totuși luxos,

nu e genul care să se zgârcească la bani.

-Atunci am soluția perfectă pentru dumneavoastră, ați spus că îi place muzica, da?

-Da.

-Ei bine, produsul ăsta e făcut special pentru el, este vorba despre sistemul de boxe S2000Pro, acest sistem este conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu, fix de ce are nevoie fiul dumneavoastră.-M-ați făcut curios, mi-l puteți arăta?

-Desigur, urmați-mă!

Îi arăt cutia, iar acesta o ia pe toate părțile și se uită cam ciudat la ambalaj.

-Stați să îl și scot, vreți să îi facem și o probă?

-Dacă se poate, mi-am uitat ochelarii acasă și aș vrea totuși să știu și câteva specificații.

-Pentru asta suntem aici, păi, în primul rând trebuie să știți că difuzoarele oferă împreună o putere de 130 watt folosind un bass de 5.5” .-Wow, nu mă pricep eu foarte bine, dar știu că boxele pe care le are acum au undeva la 70 de watt, că țin minte că tot eu i le-am luat și pe acelea.

-Și asta nu e tot, aceste boxe au multiple conexiuni, incluzând următoarele intrări: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth, sistemul este proiectat cu componente de calitate superioară și o construcție robustă, pentru o performanță completă, unde mai pui că are și 4 presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic.

-Domnule să știi că pe mine aproape că m-ai convins, ți-am zis că eu nu mă prea pricep la chestii din astea, dar l-am auzit într-o zi vorbind pe fiu meu și îi spunea el unui prieten că a văzut nu știu ce boxe și tot bălmășea ceva de coaxial, aux nu știu cum, să vezi că despre astea vorbea.

-Este foarte posibil, e unul din cele mai noi și râvnite modele și încă un lucru, oferă sunet și eleganță, două dintre lucrurile care lui îi plac.-Aveți dreptate, gata dom’le, m-ați convins, îl iau, ambalați-l frumos.

-Desigur, mi-a făcut mare plăcere, sunt sigur că fiului dumneavoastră o să îi placă, are un tată foarte bun.

-Vă mulțumesc.

-Asemenea, o zi bună și vă mai așteptam și cu altă ocazie!

-Desigur, o să mai vin, la revedere!

-La revedere!

Și uite așa doi oameni s-au despărțit împăcați și fericiți, eu, că mi-am făcut treaba și am vândut un produs bun și domnul care a găsit cadoul perfect pentru fiul lui.

Pe el am reușit să îl conving, dar pe tine?

Aștept răspunsul în comentarii, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

PS 1: Acest articol face parte din participarea mea la Superblog2017!!!

PS 2: Știu că am intrat super direct în tema articolului, dar m-am gândit că aici introducerile sunt de prisos, sper totuși că ți-a plăcut și că ți-am făcut poftă de cumpărături.

Sabina

0 thoughts on “In goana dupa cadou

  1. Articolul tau m-a facut sa imi aduc aminte ca, dupa inca o noapte de nesomn, azi eram zombi. Abia imi coordonam miscarile si am avut o dimineata foarte lunga si obositoare.
    In drum spre casa, am auzit la radio melodia I am a beliver. Eram cu Andrei in masina, iar el mi-a spus ca e una dintre melodiile lui preferate. Am deschis geamurile, am dat drumul tare la muzica si am inceput sa radem ca nebunii.
    Asa am ajuns acasa…cu muzica zbarnaind ca la nebuni…si cu vecinii agatati de geamuri sa vada cine asculta muzica.
    (ps.:de la noi nu se aude mereu zgomot, dimpotriva e mereu liniste…asa ca iti dai seama ce soc au avut!)

  2. Asta imi aduce aminte de perioada liceului cand am vrut si eu un sistem din asta, ma apucasem serios de karaoke. Eu n-am avut parte de un asa tata 🙂 Ma inregistram singura cu aplicatia din wndows pentru microfon. Ce vremuri bune :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top