Articol

Impresii de la Digital Divas 2019

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Revin azi cu impresii de la unul din cele mai așteptate evenimente de către mine și anume Digital Divas 2019.

Vă ziceam acum ceva timp că urmează să particip fiind și selectată la categoria Best Newcomer in fashion and beauty on youtube, premiu pe care nu l-am câștigat dar nu a fost cu supărare, știind de la început că nu am mari șanse.

Eu m-am dus la acest eveniment ca să mă distrez, ca să socializez și să învăț lucruri noi de la oameni care chiar fac ceva în sfera asta.

Am avut iar plăcerea și onoarea de a sta la draga mea prietenă Mirela (https://www.uniquebymm.ro/) care m-a primit cu toată căldura în casa ei, pe calea aceasta vreau să îi mulțumesc că mereu este alături de mine și mă sprijină din toate punctele de vedere.

Îmi era dor să merg la un astfel de eveniment și să mă întâlnesc cu atâția oameni frumoși pe care îi știam din online, au venit la mine oameni care mă urmăresc și mi-au spus că mă admira, lucru care mi-a umplut inima de bucurie și asta cred că valorează mai mult decât orice premiu.

Trebuie să recunosc că am fost fascinată de locație și de oamenii din jur, m-am simțit ca un copil care intră într-un magazin cu jucării, eram cu ochii în toate părțile, nerăbdătoare să văd, să experimentez să vorbesc cu cât mai multă lume.

Mi-au plăcut foarte mult speakerii și ce ne-au sfătuit, eu una chiar am aflat câteva lucruri interesante pe care am de gând să le pun în practică.

Au fost momente în care parcă nu știam cum să mă împart pentru că voiam să fac atât de multe lucruri, voiam să și socializez, să fac și poze, să filmez, prea multe lucruri și parcă m-am suprasolicitat dar a meritat efortul.

Am discutat cu o grămadă de bloggeri/youtuberi, unii au fost super drăguți și au stat la poze, la discuții, alții au fost mai rezervați și cel puțin mie, mi-au dat o senzație de superioritate, nici nu puteai să faci contact vizual cu unii din ei, așa că asta mi-a lăsat un pic un gust amar, dar asta e, nu toți oamenii sunt dispuși să și împartă timpul cu tine.

Ca și puncte minus, scaunele mi s-au părut extrem de inconfortabile, nu vreți să știți cu ce dureri de gât, spate, am ajuns acasă și aș mai adăuga faptul că nu puteai să stai jos în curtea unde era locul de socializare, aici aș încerca să îmbunătățesc.

Eu personal m-am simțit foarte bine, clar aș mai merge, m-am distrat.

Dacă vreți să aflați și mai multe impresii, am și un clip pe you-tube aici.

Voi ați participa la un astfel de eveniment?

Aștept răspunsul vostru, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Nu stiu daca m-as regasi intr-un asa eveniment, dar imi place ideea. Mai putin unele persoane ajunse celebre, dar asta e strict o parere personala. Unele discursuri mi s-au parut proaste, unele autoapreciative.
  Ce ti-a placut, cine? mai ales ca ai fost acolo.

  1. Au fost multe persoane care mi au placut, Alina Ceusan, Diana Cosmin de la finesociety, Sanziana Negru, Andreea Balaban, chiar daca a avut emotii, Ana Morodan, Stela Bizdu si Monica Barladeanu, sa stii ca mie mi au facut o parere mai buna cele care au devenit celebre decat cele mai micute.

   1. Spre exemplu, Ana Morodan a avut un discurs prost, o prezenta nepotrivita si o atitudine de zarzavagioaca pe scena. Am urmarit si gala si conferinta de curiozitate. Sa ai emotii e firesc, sa te porti ca o toapa e altceva.

    1. Gusturile nu se discuta, mie mi place energia ei, e nebuna da imi place asa.

 2. Nu am participat 🙂 dar ma bucur ca ai avut ocazia si stiu ce mult iti doreai sa participi

  1. Daa, asa e, mersi mult😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *