Articol

Impresii de la Bucovina Beauty Event

DSC_5376 - Copy.JPG

Bună frumoaselor, azi am: Impresii de la Bucovina Beauty Event.

E primul articol pe luna iulie și m-am gândit că trebuie să fie ceva special, așa că vreau să vă vorbesc despre mica mea excursie în Suceava la evenimentul Bucovina Beauty.

Într-o zi cu soare eu și alte două bloggerițe (Gabi de la paginidezisinoapte și Violeta de la lucruriinteresante) ne-am hotărât să mergem și noi la acest eveniment, să ne întâlnim cu fetele de acolo, să socializăm și în offline, așa că asta am făcut.

Dimineața la 5.30 Gabi a venit să mă ia de acasă și am plecat într-o super aventură, până și vremea a ținut la început cu noi, asta pentru ca până să ajungem în Bacău, a fost soare, frumos, și după a început potopul.

Impresii de la Bucovina Beauty Event

În fine, cert e că am ajuns cu bine, ne-am și cazat iar apoi am plecat spre eveniment care s-a ținut într-o locație foarte frumoasă și anume Ceainăria Sakura, unde am găsit un ursuleț foarte adorabil, din câte am înțeles, dacă nu ai cu cine stă la un ceai, el este cel care îți va ține companie, lucru care mi s-a părut super drăguț.

IMG_3590IMG_3649IMG_3646

P1090205.jpg

IMG_3622

20180630144644_IMG_3631.JPG

Evenimentul a fost foarte bine organizat de către Camelia Croitor de la darkpassion, ea a mai avut și alte ajutoare, oricum o să vă las link-urile tutror participantelor.

Am avut parte de o grămadă de sponsori foarte darnici, cei de la Bionike au fost prezenți și cu o prezentare, am avut plăcerea să o întâlnim și pe doamna Liliana Vîntur, care ne-a făcut o surpriză venind cu multe punguțe roz special pentru noi.

 

DSC_5362 - Copy.JPG

DSC_5407

Atmosfera a fost foarte relaxantă, m-am simțit că între prietene. Am făcut poze, am râs, ne-am filmat, ne-am uitat la produse, am schimbat între noi produse.

Am admirat o geantă foarte interesantă, Lucy de la Malika.

PhotoGrid_1530633071770.jpg

 

P1090262.jpg

Spre sfârșit au venit și cei de la Televiziunea Intermedia din Suceava. Acestia ne-au filmat și eu am avut ocazia să dau și un mic interviu. Il puteți vedea aici (eu apar la minutul 25).

Toate fetele au fost foarte drăguțe, mă bucur mult că am avut ocazia să le întâlnesc. Una dintre ele, Enache Alexandra de la aleksuta-alexa-justme ne-a făcut câte o bombă de baie, pe care de abia aștept să o folosesc.

 

Am rămas cu impresii plăcute și îmi doresc mult să mai particip la astfel de întâlniri și pe viitor și vreau să vă avertizez că o să urmeze multe recenzii, asta pentru că am primit multe produse.

Asta a fost tot, aștept părerea voastră, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Participantele au fost:

 1. Camelia Croitor – https://darkpassion.ro/
 2. Alina Chiteala – https://parerirazlete.ro/
 3. Butnaru Andreia – https://deyutza.ro/
 4. Paula Sosoi – https://paolaivan.ro/
 5. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 6. Camelia Apetrei – http://www.apetreicamelia.ro/
 7. Gabriela Bratu – https://paginidezisinoapte.ro/
 8. Vyo Vyoleta – https://www.lucruri-interesante.ro/
 9. Georgiana Sabina – https://frumuseteavorbeste.com/
 10. Ioana S. Pavel – http://www.ioanaspavel.ro/
 11. Enache Alexandra – https://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/