Articol

Imi place Eau Thermal Jonzac

Bună tuturor. Cred că v-ați dat deja seama că Imi place Eau Thermal Jonzac .

Am mai vorbit despre ei și de când i-am descoperit tenul meu e mult mai fericit. Produsele lor sunt foarte curate în ingrediente. Sunt formulate cu mare grijă pentru diversele nevoi ale tenului.


În acest sens, eu am primit de la ei următoarele:

  • Apa termală
  • Cellular anti-aging light cream din gama Sublimactive
  • Mostre de la alte creme si serum

Despre apa termală am zis, e izotonică. Ce înseamnă asta? Ei bine, ea nu necesita clătire, lucru care pe mine mă bucura mult. O aplic înainte de ser, sau ca să îmi împrospătez tenul. Dacă aveți pielea sensibilă, merge și după epilare pentru calmare.

Crema, după cum zic și ei este una lejeră. Îmi place că vine cu pompiță. Apreciez mult acest mod de prezentare, deoarece stiu că nu iau contact aiurea cu produsul și nu există riscul de contaminare.

Pentru că îmi place să mă documentez, am citit despre gama aceasta și uitați ce am găsit:

SUBLIMACTIVE este o gamă anti-îmbătrânire care ajută la combaterea unui fenomen recent identificat și recunoscut de lumea medicală: inflamația tăcută, inflamația care îmbătrânește sau inflamm-aging*, cum a fost denumit în cercurile științifice.

Imi place Eau Thermal Jonzac

Eu am 25 de ani, anul asta împlinesc 26, deși tenul meu arată bine momentan, prefer să îl păstrez așa. Eu merg pe ideea că: Mai bine previn, decât să tratez.

Desi ea este o cremă de zi, eu am folosit-o și seară pentru că nu are spf și am zis că merge și așa. N-am avut probleme cu ea. Ne înțelegem foarte bine.

De la ei folosesc și un bb cream care mi place foarte mult, dar am încercat și produse pentru corp care la fel mi-au plăcut.

Voi ați încercat ceva de la Jonzac?

Să știți că produsele lor se găsesc și în magazinele Kendra, acolo găsiți și mostre în caz că vă face ceva cu ochiul.

V-am convins?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!