Articol

Hidratare in trei pasi cu Yves Rocher

Bună tuturor. Azi vorbim despre Hidratare in trei pasi cu Yves Rocher. Este vorba despre rutina mamei mele, pentru că eu v-am vorbit despre rutina mea deja.

Vă ziceam zilele trecute că ea m-a învățat chestia cu Demachiere și hidratare, pași peste care nici ea nu sare. Pentru că recent m-am întors cu foarte multe produse de la eveniment, evident că s-a ales și ea cu ceva.

Am lăsat-o să își aleagă și a pus mâna pe gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher. M-am documentat un pic cu privire la această gamă și am aflat următoarele:

CONCENTRAT DE COLAGEN VEGETAL RESTRUCTURANT DIN PLANTA AJUGA REPTANS – Brevet depus în Franța

Ajuga reptans este o plantă de munte, cu un caracter ce ascunde o forţă excepţională. Aceasta se extinde și rezistă în orice condiții.
Experții noștri i-au identificat potențialul și i-au valorificat concentrația unică de Colagen Vegetal pentru a crea un concentrat inedit și brevetat, ce dinamizează celulele pielii și întărește structura tenului (fortifică celulele pielii cu 19%* și stimulează sinteza de elastină cu 27%*).

Se pare că mama a avut un ochi bun când a ales această gamă, gama ce conține:

  • Cremă de zi
  • Cremă pentru ochi
  • Ser

Dintre toate aceste produse eu am reușit să testez doar crema pentru zona ochilor. Ea nu folosește, așa că am luat-o eu și deja cred că sunt la jumate cu ea. Îmi place că are o textură lejeră, intră relativ repede în piele. Eu o folosesc doar seara.

Yves Rocher Yves Rocher

Iar acum după deja două luni de utilizare, pot să vă spun ce rezultate a avut mama mea cu aceste produse.

Mama are un ten uscat (v-am zis că eu o moștenesc la capitolul ten). Cu toate astea, dorește de la crema ei de față să se absoarbă repede în piele. Ea are și breton și vă dați seama că e cam incomod să i se lipească părul de față.

Yves Rocher

Așa că acest produs o mulțumește la capitolul consistență și absorbție. Mi-a zis că nu se așteaptă de la o cremă să facă minuni pentru că nu crede în asta. Tot ce vrea e să obțină hidratare și să nu îi apară prostii de la ea.

Are o mică problemă cu parfumul din aceste produse, își dorea ca ele să vină fără parfum dar nu e ceva extra deranjant.

Și cam atât, mama e destul de basic când vine vorba de rutina ei. Nu are așteptări mari de la produse.

Voi ați încercat această gamă?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!