Hidratare in trei pasi cu Yves Rocher

Bună tuturor. Azi vorbim despre Hidratare in trei pasi cu Yves Rocher. Este vorba despre rutina mamei mele, pentru că eu v-am vorbit despre rutina mea deja.

Vă ziceam zilele trecute că ea m-a învățat chestia cu Demachiere și hidratare, pași peste care nici ea nu sare. Pentru că recent m-am întors cu foarte multe produse de la eveniment, evident că s-a ales și ea cu ceva.

Am lăsat-o să își aleagă și a pus mâna pe gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher. M-am documentat un pic cu privire la această gamă și am aflat următoarele:

CONCENTRAT DE COLAGEN VEGETAL RESTRUCTURANT DIN PLANTA AJUGA REPTANS – Brevet depus în Franța

Ajuga reptans este o plantă de munte, cu un caracter ce ascunde o forţă excepţională. Aceasta se extinde și rezistă în orice condiții.
Experții noștri i-au identificat potențialul și i-au valorificat concentrația unică de Colagen Vegetal pentru a crea un concentrat inedit și brevetat, ce dinamizează celulele pielii și întărește structura tenului (fortifică celulele pielii cu 19%* și stimulează sinteza de elastină cu 27%*).

Se pare că mama a avut un ochi bun când a ales această gamă, gama ce conține:

  • Cremă de zi
  • Cremă pentru ochi
  • Ser

Dintre toate aceste produse eu am reușit să testez doar crema pentru zona ochilor. Ea nu folosește, așa că am luat-o eu și deja cred că sunt la jumate cu ea. Îmi place că are o textură lejeră, intră relativ repede în piele. Eu o folosesc doar seara.

Yves Rocher Yves Rocher

Iar acum după deja două luni de utilizare, pot să vă spun ce rezultate a avut mama mea cu aceste produse.

Mama are un ten uscat (v-am zis că eu o moștenesc la capitolul ten). Cu toate astea, dorește de la crema ei de față să se absoarbă repede în piele. Ea are și breton și vă dați seama că e cam incomod să i se lipească părul de față.

Yves Rocher

Așa că acest produs o mulțumește la capitolul consistență și absorbție. Mi-a zis că nu se așteaptă de la o cremă să facă minuni pentru că nu crede în asta. Tot ce vrea e să obțină hidratare și să nu îi apară prostii de la ea.

Are o mică problemă cu parfumul din aceste produse, își dorea ca ele să vină fără parfum dar nu e ceva extra deranjant.

Și cam atât, mama e destul de basic când vine vorba de rutina ei. Nu are așteptări mari de la produse.

Voi ați încercat această gamă?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

40 thoughts on “Hidratare in trei pasi cu Yves Rocher

  1. Ador produsele lor si sunt mereu curioasa de noile lor lansari! Imi place ca au ingrediente super ok, arome dementiale, iar produsele in sine sunt foarte eficiente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top