Articol

Ingrijirea pielii cu produse Hera Medical by Dr. Raluca Hera

Bună tuturor, azi vorbim despre Ingrijirea pielii cu produse Hera Medical by Dr. Raluca Hera.

Organizatoarea evenimentul Danube Bloggers Meet 3 ne-a întrebat ce produs vrem să testăm de la Hera Medical și am zis: SER. Asta pentru că eu ador acest gen de produs și vreau să testez cât mai multe.

Despre brandul Hera Medical am mai auzit și cu alte ocazii, ba chiar am și testat. De data asta m-a atras ingredientul principal al acestui ser și anume uleiul de CBD. Vreau să menționez că sunt impresionată de ingredientele naturale și de calitate pe care le-am găsit în acest ser. CBD-ul, sau cannabidiolul, este un compus derivat din planta de canabis, cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante. Astfel, acest ser este conceput pentru a calma și a reduce inflamațiile pielii, precum și pentru a proteja împotriva stresului oxidativ.

Este recunoscut faptul că ajută mai ales persoanele cu tenul uscat. Așa că am vrut să îi dau o șansă.

Produsul vine într-o sticluță de culoare brună pentru a proteja ingredientele. Se dozează ușor datorită pipetei pe care o are. Mi se pare genul de produs perfect pentru un ten foarte uscat. Acum că a venit căldura, tenul meu are tendințe de îngrășare, așa că nu îl mai văd la fel de potrivit ca pe perioada rece. Atunci tenul meu își dă doctoratul în uscăciune și cu siguranță că reușeam să termin o sticlă 1-2 luni.

Ca și efecte, am observat că tenul meu radiază după ce îl folosesc.

Totuși pot spune că e destul de diferit față de ce am mai folosit până acum în materie de ser de față. Mă duce cu gândul mai degrabă la un ulei facial, decât la un ser. E mai concentrat și evident că si ingredientele își spun cuvântul.

Per total eu sunt mulțumită că am ales acest produs.

Cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!