Articol

Haul/O runda de cumparaturi la DM

 Bună dragele mele.
 Mi era așa de dor să postez însă nu am putut din motive să i zicem tehnice.
 Astăzi v am pregătit un haul , nu este cine știe ce , toate produsele sunt cumpărate în aceași zi din Dm.
Sa ii dam drumul:

 1.Am să încep cu primul produs care nu are legătură cu cosmeticele și anume cu această ojă de la Maybelline în numărul 301, o am și acum pe unghii , este o culoare foarte basic un fel roz prăfuit cu bej ( nu mă prea pricep să descriu culorile) , este perfectă pentru școală dacă vrei să porți ceva și să treci neobservată , bine la mine nu se mai pune cazul dar uneori îmi place să port culori neutre iar o astfel de ojă este binevenită în colecția oricărei fete.Preț: 5.49 lei 
 2.Miss Sporty OHH! TAN SO FINE BRONZING POWDER în nr 001 nuanța I am Blonde and Fabulous este bronzerul de care pur și simplu m am îndrăgostit , l am văzut acum o săptămâna la cea mai bună prietenă a mea Alice și de atunci am simțit că trebuie să îl am și eu. 
 Acest produs e 2 în 1 deoarece pe lângă pudra bronzanta mai vine și cu un iluminator , produsul pe care l am testat la prietena mea era mult mai intens și așa mă așteptam să fie și al meu însă nu a fost așa și asta mă face să mi placă și mai mult pentru că fiind posesoarea unui ten foarte deschis nu găsesc mereu pudre bronzante care să nu dea în portocaliu atunci când le aplic pe ten. 
 Produsul în sine este unul destul de bun , iluminatorul nu m a prea convins  , nu e destul de pigmentat dar pudra bronzanta are particule fine de iluminant în el astfel încât nu găsesc necesară aplicare ilumiantorului din dotare.Preț:17.99 lei (din câte îmi amintesc)
Cu bliț->


 Fara bliț->Cu bliț->

Fara bliț->
3. Impress Aura Mascara varianta Curly din gama Look of desire este un rimel foarte bun , îmi dă alungire și mi desparte  genele între ele și parcă am și eu mai multe gene vi l recomand , firma Aura se găsește numai în Dm.Preț: 13.99 lei 

 4.Maybelline Colour Whisper în nr 530 nuanța Who wore it red-er , este al 3 ruj pe care îl achiziționez din gama aceasta.Am văzut acum vreo 2 ani parcă , într un videoclip al Laurei de pe https://www.youtube.com/user/realauran  și de atunci am tot încercat să îl găsesc însă mereu când erau reduceri la aceste rujuri nu găseam nuanța asta însă acum am găsit o în Dm  , deși pare foarte roșu în ambalaj , să știți că nu aceea e culoare pe care o lasă pe buze . 
 Are o culoare de roz zmereu combinat cu puțin roșu , îmi place totuși , dacă vreți să aflați mai multe despre acest produs va las aici link către recenzia pe care i am făcut o  http://lifeismakeup.com/index.php/2014/08/28/reviewmaybelline-color-whisper/ .Preț:19.99

  Cu bliț->

Fara bliț->
 5.Kit pensule Aura , îmi doream foarte mult să mi îmbogățesc colectia de pensule și când am văzut ce ofertă bună găsesc în Dm , n am mai stat pe gânduri și le am luat. 

 Kitul conține 3 pensule și anume una de față și două de ochi , pensulele pentru ochi au o formă destul de ciudată și n aș putea spune cu exactitate pentru ce sunt făcute dar eu le am folosit pentru a aplica fardul pe toată pleoapa dar și pentru blending.Preț:21.99 lei 

  

 În total am cheltuit 80 de lei dar mi am luat produse bune și pe care știu că le voi folosii. 
Fetelor asta este tot pentru săptămâna asta , acum că am rezolvat acea problemă tehnică de care vă ziceam , mă pot întoarce să scriu aici pe blog , sper să va placă  , am să revin cât de curând cu noul program așa că stați pe aproape. 
 Nu uitați  că aștept în continuare părerile și sugestiile voastre mai jos în comentarii iar pe mine mă găsiți în continuare pe: 
 Instagram:georgianasabina94 
 Email: georgiana.sabina94@yahoo.com 

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Rujul este superb și nuanța ojei la fel <3.Și eu mi-am luat un ruj de la Maybelline într-o nuanță asemănătoare ojei tale :)).Să șe folosești pe toate cu drag!

    1. Si mie mi plac la nebunie , o ce dragut un nude asa , multumesc la fel :*

  2. pensulele de le Aura arata foarte bine, trebuie sa trec si eu prin Dm sa le studiez

    1. Da sunt chiar foarte bune , nu le cad fire de par cum am intalnit la alte pensule si pentru pretul la care le am gasit sunt super.Mai sunt si alte pensule de la Aura care se vand individual , pe acelea nu le am testat dar banuiesc ca sunt la fel de bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.