Articol

Hair Update/Povestea cu suvitele

Buna dragele mele.
Este ora 17.34 acum când ma apuc sa scriu aceasta postare si nu stiu sigur când voi apuca sa o public ,in timp ce învățam pentru testul de chimie mi am adus aminte ca azi e zi de postat si cum dinou sunt prinsa pe nepusa masa ,m am gândit ca azi sa vorbesc despre ce am mai făcut in ultimul timp ca un fel de mic Update.
In ultima saptamana am prins o răceală si nu m am simt foarte bine , am si lipsit de la școală , dar nu despre asta vreau sa vorbesc eu azi.
Știți ca am făcut mai demult o postare despre „Febra schimbarilor”  , sa stiti ca a revenit încât acum o săptămână am decis ca mai am nevoie de o schimbare ,nu stiu daca v am mai povestit insa eu de acum 4 ani încoace ma vopseam in fiecare an de Crăciun cu nuantator roșcat , pur si simplu așa simțeam eu ca sunt mai aproape de Crăciun , mie sincera sa fiu mereu mi a plăcut aceasta culoare pentru par pentru ca atât mama mea cat si eroina principala dintr un desen animat era tot roșcată , așa ca încet încet am început sa ma tot vopsesc , desi nuanță de la vopsea era același in fiecare an ,cum necum mie in fiecare an îmi ieșea altfel , încât într un an am avut un roșcat mahon, in un an un fel de portocaliu spălăcit , roșu mediu si tot așa.
Insa vara asta ceva m a făcut sa zic nu roșcatului , deoarece la tara m am întâlnit cu verișoara mea Ana-Maria si atunci când i am văzut parul mi am adus aminte de parul meu când eram mica , toată lumea spunea ca am un par frumos si desi răspundeam in repetate rânduri ca :”Nu ,nu mi am făcut suvite” , lumea tot nu contenea a ma intreba , așa ca am hotărât ca numai vreau sa fiu roșcată si ca îmi vreau culoarea mea naturala la par așa ca am luat hotărârea de a ma duce la un salon si de a mi face șuvițe si așa am făcut , sâmbătă asta am plecat hotărâtă sa scap de tentele de roșcat din cap .
Doamna care m a făcut la par ,nu a folosit vopsea pentru a mi face șuvițe ci doar decolorant , sincera sa fiu nu stiu de cat a fost decolorantul , ce stiu sigur e faptul ca decolorantul folosit a fost unul de la Kallos.
La început după ce m a spalat pe cap , m am speriat un pic de culoarea parului pentru ca in breton se vedea o tenta de blond puternic si arata inestetic dar imediat ce m a  uscat , mi a dispărut si teama , parul meu arata cam ca atunci când eram mica , arata foarte natural.
Sa va explic , parul meu începea sa se regenereze si mi au apărut șuvițe foarte blonde iar acelea s au deschis si mai mult iar unde am avut parul mai închis s a deschis , inca nu mi am făcut poze dar am sa revin  mai târziu si cu o postare Before and After .
Fetelor asta a fost tot , in concluzie nu va vopsiti  daca nu este cazul pentru ca daca o faceți s ar putea sa realizați ca vreți înapoi la culoare inițială .
V am pupat :*
Sa aveți o săptămână cat mai plăcută !

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Eu natural sunt blond, un blond in suvite :), dar de vreo cativa ani am descoperit un saten aluna cu usoare nuante de roscat si m-am indragostit de el 🙂

    1. Te cred , mie acum mi s au cam dus suvitele si am vorbit cu mama si acum i am zis ca gata vreau sa ma fac blonda , un fel de blond miere asa si de abia astept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *