Articol

hair-boutique.ro, un magazin cu produse profesionale pentru par

Bună tuturor, azi vorbim despre produsele pe care le-am primit de pe hair-boutique.ro.

A fost prima oară când am intrat în contact cu produsele lor. După o mai bună documentare am aflat că aceștia comercializează doar produse profesionale, care nu se găsesc în magazine obișnuite. În plus aceștia furnizează produse pentru saloane, ceea ce mi-a dat o și mai mare încredere în produsele lor.

Brandul pe care l-am testat de pe hair-boutique.ro se numește Keen Strok, iar eu am primit următoarele:

Înainte de a spune câteva cuvinte despre produse, trebuie să vă spun că mă confrunt cu un păr extrem de fin, fără volum, rar și pisicos. Așa a fost de când eram mică, indiferent de ce tratamente am folosit, așa e el. Acesta fiind și motivul pentru care am ales aceste produse.

Un lucru pe care mai vreau să-l punctez, este prețul, pentru niște produse profesionale, mi se pare un preț foarte avantajos. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Revenind la produse, voi începe cu primul pas și anume ȘAMPONUL. Mi-a atras atenția mirosul lui, are un parfum masculin, mă duce cu gândul la un aftershave, dar nu vă speriați că parfumul nu râmâne în păr. Are o textură ca de gel, nu e nici foarte gros, nici foarte lichid, undeva la mijloc. L-am folosit de mai multe ori până acum și îmi place cum arată părul meu. M-am gândit să îl supun la diferite teste. Am vrut să văd dacă toate produsele folosite la un loc îmi oferă acest look sau e de la șampon. Indiferent de combinație sau dacă îl foloseam doar pe el, părul meu se așeza foarte frumos. Eu personal sunt impresionată.

Cât despre balsam, acesta are un parfum foarte finuț, aproape insesizabil. Îmi place că îmi inmoaie părul fără să mi-l încarce, plus că ajută cu descurcarea lui. Acesta fiind un alt capitol la care eu am probleme, în sensul în care mi se încurcă imediat dacă nu folosesc balsam.

Eu l-am aplicat pe lungime cu focus pe vârfuri și l-am lăsat vreo 2-3 minute, apoi l-am clătit. Consider că și-a făcut treaba.

Ultimul produs despre care vorbim azi e loțiunea pentru styling. Eu l-am folosit pentru momentele în care îmi făceam codițe împletite pentru a le ajuta să se fixeze mai bine.

Și asta a fost tot pentru azi. Experiența cu produsele de pe hair-boutique.ro a fost una bună și clar îi voi pune pe lista mea de cumpărături. Voi ați auzit de acest site cu produse profesionale pentru păr? Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!