Articol

Hai sa vorbim despre AVON

lrm_export_463713984059450_20190415_2301076552815144101953394106.jpeg

Bună tuturor și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să vorbim despre niște produse Avon pe care le-am primit recent de la o urmăritoare dragă mie, îți mulțumesc, știi cine ești.

Eu produse Avon recunosc că n-am mai cumpărat de foarte mult timp, asta pentru că nici nu aveam pe cineva apropiat prin zonă ca să dau o comandă și cum au apărut atâtea brand-uri și la noi în România, am cam uitat de ele.

Trecem peste detalii și ajungem direct la produse:

1)Body scrub with strawberry din gama Avon Naturals, îmi era dor să miros un produs de corp Avon, asta pentru că știu cât de mâncabil miros.

Îmi plac în general scrub-urile, dar mai ales cele cu particule un pic mai măricele, acesta are particule exfoliante micuțe, lucru care nu pot să zic că mă încântă neapărat, dar nu pot să zic că e un produs rău.

Curăță bine, miroase bine, deși mirosul nu rămâne pe corp, e ceva ce aș putea să folosesc zilnic fără probleme.

2)Face mask with green olive, este o mască la pliculeț, o mască pentru hidratare, îmi place că nu are un parfum foarte intens, o folosesc de vreo 2 ori pe săptămână și vă zic sincer că dintr-un plic din asta îți ajunge pentru mai multe utilizări, un plic având 10 ml.

Mai am o mască tot așa la pliculeț, cu ceai verde și castravete pentru purificare, e de tip peel off, dar momentan nu am folosit-o, dar voiam să vă arăt cum arată.

3)Big and Phenomenal volume, n-am mai folosit un rîmel de la ei din liceu, așa că eram super curioasă să îl încerc, are o periuță foarte interesantă, oferă volum, dar totuși nu l-aș aplica în mai multe straturi pentru că poate să încarce genele.

4)Am și două rujuri din gama Nude în nuanța Nude Suede și Blush, preferatul meu e primul, mi se pare nude-ul perfect, îl văd purtat și de fete mai palide și fete mai închise la ten.

Îmi place cum se simte pe buze, e mat dar nu usucă deloc, rezistă și destul de bine pentru un ruj de tip baton și chiar pot zice că a intrat în top pentru mine.

Nuanța Blush e destul de deschisă pentru mine, am impresia că mă șterge un pic, așa că trebuie să am grijă cu ce machiaj o asortez.

Astea sunt produsele, mi-ar plăcea să mi spuneți care sunt produsele voastre Avon preferate, până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Cred ca mi-ar placea mult rimelul!

    1. Chiar e bun.

  2. Ramona Gheorghe spune:

    Imi plac produsele de la Avon si faptul ca nu am contact permanent cu un reprezentant cu un reprezentant. Mie imi plac mult rujurile lor pentru ca sunt foarte cremoase si se aseaza superb pe buze

  3. mihaelanistor spune:

    Mie de la Avon, imi plac mult scruburile si exfoliantele de corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.