Articol

Hai la plaja cu Elmiplant

Bună frumoaselor,

Deși suntem în plină vară, vremea nu prea a fost drăguță cu noi, a cam plouat, a fost friguț, astfel încât, am cam dat uitării plaja.

Însă pentru că știu că multe dintre voi urmează să plece la mare, m-am gândit să vin cu niște recomandări de produse foarte dragi mie și anume 3 produse de la Elmiplant.

Aceste produse au fost primite în cadrul evenimentului Bucovina Beauty, însă produsele nu mi sunt deloc străine, asta pentru că le cunosc de pe vremuri și avem așa:

  1. Elmiplant sun ulei spray protector cu spf 15
  2. Elmiplant sun loțiune tan&protect cu spf 30
  3. Elmiplant sun loțiune după plajă

Despre primul produs aș putea spune că mi ar fi plăcut să aibe un spf mai mare, având în vedere că eu sunt albă ca brânza, îmi trebuie minim 30, însă am încredere în formula celor de la Elmiplant, produsul ăsta l-am împărțit cu o prietenă când am fost la plajă, până când într-un final i l-am dat ei pentru că se îndrăgostise de el.

După cum spun și cei de la Elmiplant, nu lasă urme uleioase, intră relativ repede în piele și protejează.

Dacă pe primul produs l-am mai avut cu spf 30, următorul mi-a cam dat palpitații, îmi era un pic frică să îl folosesc din cazua faptului că este un produs de accelerare a bronzului, așa că am avut grijă să nu aplic în excess, ca să nu arăt ciudat și nu am arătat.

Îmi place la nebunie cum miroase și cum lasă pielea după aplicare.

Ultimul produs a venit la fix și el, pentru că nu mai aveam deloc produse de genul în casă, îmi place cum miroase și că îmi calmează pielea, eu îl foloseam când ajungeam acasă, pentru că deobicei făceam baie acasă și apoi îl aplicăm, stăteam foarte puțin să intre în piele și apoi mă îmbrăcam.

Astea sunt produsele despre care voiam să vă zic azi, aștept să mi spuneți:

Voi ce produse de protecție folosiți?

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *