Articol

GUEST POST NOTE

Bună și bine v-am găsit.

Azi vreau să vorbim despre brandul Note, eu am luat contact cu ei anul ăsta când au fost drăguți să ne trimită câte un produs în cadrul evenimentului de la Galați, ei bine, destinul a făcut ca ei să fie sponsori și în cadrul evenimentului de la Suceava, așa că am primit iar bunătăți de la ei.

Acest articol va fi defapt un articol de tip guest-post, asta pentru că din păcate mie nu mi s-au potrivit produsele, așa că le-am dat.

Dar gata cu vorba, o să trec la produse:

  1. Luminous moisturizing foundation in nr 03, nuanța Medium beige
  2. Luminous silk cream powder in nr 02, nuanță Medium beige
  3. Long wearing lipgloss in nr 01 vanilla sky

Mi-a părut foarte rău că nu mi s-au potrivit produsele, după cum știți, eu nu mai folosesc fond de ten de 4 ani (lucru pe care brandul nu avea de unde să îl știe), pudra cremoasă îmi era mult prea închisă, iar gloss-ul prea deschis pentru tenul meu.

Decât să îmi bat joc de produse și să vin aici să vă zic, wow le-am folosit, sunt super, când defapt voi știți că eu am tenul super alb și că nu mai folosesc fond de ten, am ales să le dau unor persoane care îmi sunt dragi și care știu că o să mi zică părerea lor sinceră.

1)Fondul de ten e bun dar nu prea acoperă, este lejer dar prefer produsele cu o acoperire mai mare.

2)Mi s-a părut interesant conceptul ăsta, n am mai avut până acum un astfel de produs, știam că există fond de ten, pudră, dar nu și o combinație între ele.

Deobicei o foloseam doar pe ea, nu știu dacă așa trebuia, însă dimineața când mă machiam foloseam un buretel umed cu puțin din acest produs și se comporta de parcă aș avea un fond de ten super lejer pe ten, mie chiar mi-a plăcut.

3)Știi că sunt o mare fană gloss, așa că m-am bucurat când am văzut nuanța asta, e un pic lipicios, nu o să te mint, dar eu cum port părul strâns în coadă, nu am avut probleme să mi le lipească părul de buze.

Dacă și voi aveți un blog și obișnuiți să primiți produse la testat, sau la evenimente, vă recomand din suflet să nu faceți compromisuri, mai bine dați produsele la cineva care o să se bucure de ele și chiar o să le folosească și apoi întrebați-le cum li s-au părut.

Cam atât am avut de zis pentru azi, până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

Pe cei de la NOTE ii gasiti pe:

Online Shop: https://notecosmetics.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/NOTE-Cosmetics-Romania-120353178328097

Instagram: https://www.instagram.com/notecosmeticsromania/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1XWwy-XLMnk84Hefqr5JfA

Official Website: http://www.notecosmetics.com/en/

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *