Articol

GUEST POST GABI-Carte de pe libris

38454425_1958513837502066_502466286928789504_n.jpg

Bună și bine v-am găsit,

Articolul de azi este despre o carte pe care am primit-o în cadrul Bucovina Beauty Event de la libris.ro, din păcate cartea nu a fost pe gustul meu, așa că i-am dat-o dragei mele prietene Gabi de pe blogul https://paginidezisinoapte.ro , iar aceasta e părerea ei:

Deși scrisă prin anii 70, cartea Orice femeie poate de David Reuben ilustrează destul de bine problemele sexualității femeii, chiar dacă anumite lucruri au mai evoluat- percepția despre homosexualitate, despre relațiile intime anterioare căsătoriei, despre mamele singure. Cartea demontează multe din miturile sexualității feminine și chiar o văd potrivită pentru femeile care vor să înțeleagă mai bine ce gândesc (și cum gândesc) bărbații. Nu se mai aplică foarte multe lucruri, acum femeia care alege cariere nu mai e condamnată de societate, nici cea care își trăiește viața și nu se căsătorește.

Pe vremea aceea, însă, obiectivul suprem al femeii era căsătoria. Fiecare voia un soț bun, liniștit, care să întrețină casa, și care să și ofere o viață sexuală împlinită. Atunci când bărbatul avea o problemă de natură intimă, de obicei, femeia se învinovățea sau o accepta fără să facă cercetări.

Dacă bărbatul spunea că e ok ca ea să nu aibă orgasm sau tot procesul să dureze fix 2 minute, ea trebuia să se supună.

Din fericire, în ziua de azi nu mai e valabil acest lucru, iar femeia are dreptul la împlinirea pe plan sexual!

Orice femeie poate înseamnă de fapt deschiderea unui nou orizont, înseamnă primul pas spre emanciparea femeii (nu uitați, cartea nu e publicată în vremea noastră, ci reeditată).

Cum să alegi un bărbat, cum să îți dai seama de caracterul lui, cum să îl faci să te ceară de nevastă, toate erau probleme presante ale acelei epoci.

Și să nu uităm de cum să ai orgasm de fiecare (sau aproape de fiecare) dată.

Chiar dacă este scrisă de un bărbat, cartea Orice femeie poate ar trebui să fie un punct de plecare pentru orice femeie. Este o carte de documentare pentru fiecare femeie, fie ea căsătorită, necăsătorită, văduvă sau divorțată. Viața nu se oprește în loc nici după ce eventualul soț nu mai este, așa că fiecare femeie are dreptul la plăcere!

Până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

 1. Sa stii!!! Femeile pot multe lucruri de care nici ele nu sunt constiente cate-odata!!!

 2. Subiectul pare totusi interesant, nu stiu de ce nu ti-a placut carte

 3. mihaelanistor spune:

  Mi se pare o carte buna cu un subiect interesant, o carte de facut cadou prietenelor.

 4. hi hi, mie sa stii ca mi-a placut cartea, am facut o comparatie intre vremurile de atunci si cele de acum

  1. Ma bucur mult.

 5. Hm…
  Deci, Orice femeie poate…
  Mie nu-mi plac astfel de subiecte, chiar deloc. De ce trebuie sa ne comaparm de fiecare data cu barbatii!? Eu cred ca femeile sunt net superioare si asta se vede in tot ceea ce face acasa, la munca, cu prietenii sau colegii.
  Interesant ar fi de afat daca și bărbații pot face tot ce facem noi, femeile! 😀

  1. Mi nu neaparat ca nu mi place subiectul, doar ca am citit vreo doua pagini si mi am dat seama ca nu mi se potriveste, de aia am si dat-o.

 6. UniquebyMM M spune:

  Subiectul pare să fie despre relația femeie-bărbat sau invers, never mind, iar tot ce putem afla despre asta, despre noi în fond, mi se pare interesant.

  1. Da, e un subiect interesant, cei drept, nu pentru oricine.

 7. barbierucristina spune:

  Din fericire, timpurile s.au schimbat si femeia nu mai e condamnată si judecata ca înainte. Acum avem drepturi depline si egalitate.

 8. portiadecitit spune:

  Mie mi se pare un subiect interesant. Si, da! Orice femeie poate!

 9. Ramona Gheorghe spune:

  Eu consider ca femeile iubesc si pot iubi un singur barbat in viata, dar un barbat nu se poate opri la o singura femeie, cu atat mai mult daca aceasta nu mai este

  1. Cred ca depinde si de barbat.

 10. albusteluta spune:

  Ce dragut gestul tau! Cred ca este o carte foarte interesanta din prezentarea ei 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *