Articol

GUEST POST GABI-Carte de pe libris

Bună și bine v-am găsit, azi am un: GUEST POST GABI-Carte de pe libris.

Articolul de azi este despre o carte pe care am primit-o în cadrul Bucovina Beauty Event de la libris.ro. Din păcate cartea nu a fost pe gustul meu. Am dat-o dragei mele prietene Gabi de pe blogul https://paginidezisinoapte.ro , iar aceasta e părerea ei:

Deși scrisă prin anii 70, cartea Orice femeie poate de David Reuben ilustrează destul de bine problemele sexualității femeii.

Chiar dacă anumite lucruri au mai evoluat- percepția despre homosexualitate, despre relațiile intime anterioare căsătoriei, despre mamele singure. Cartea demontează multe din miturile sexualității feminine. Chiar o văd potrivită pentru femeile care vor să înțeleagă mai bine ce gândesc (și cum gândesc) bărbații.

Nu se mai aplică foarte multe lucruri.

Acum femeia care alege cariere nu mai e condamnată de societate, nici cea care își trăiește viața și nu se căsătorește.

Pe vremea aceea, însă, obiectivul suprem al femeii era căsătoria. Fiecare voia un soț bun, liniștit, care să întrețină casa, și care să și ofere o viață sexuală împlinită. Atunci când bărbatul avea o problemă de natură intimă, de obicei, femeia se învinovățea sau o accepta fără să facă cercetări.

Dacă bărbatul spunea că e ok ca ea să nu aibă orgasm sau tot procesul să dureze fix 2 minute, ea trebuia să se supună.

Din fericire, în ziua de azi nu mai e valabil acest lucru, iar femeia are dreptul la împlinirea pe plan sexual!

Orice femeie poate înseamnă de fapt deschiderea unui nou orizont. Înseamnă primul pas spre emanciparea femeii. Nu uitați, cartea nu e publicată în vremea noastră, ci reeditată.

Cum să alegi un bărbat, cum să îți dai seama de caracterul lui, cum să îl faci să te ceară de nevastă, toate erau probleme presante ale acelei epoci.

Și să nu uităm de cum să ai orgasm de fiecare (sau aproape de fiecare) dată.

Chiar dacă este scrisă de un bărbat, cartea Orice femeie poate ar trebui să fie un punct de plecare pentru orice femeie. Este o carte de documentare pentru fiecare femeie. Fie ea căsătorită, necăsătorită, văduvă sau divorțată.

Viața nu se oprește în loc nici după ce eventualul soț nu mai este, așa că fiecare femeie are dreptul la plăcere!

Până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!