Articol

Green Cosmetic (produseGliElementi)

Bună tuturor,

Revin azi cu impresia mea despre produsele primite de la Green Cosmetic și trebuie să recunosc că e un site pe care eu nu îl cunoșteam până acum.

Produsele le-am primit când am fost la Galați beauty swap 3, am apucat să testez două dintre ele și azi revin cu părerea mea despre ele.

Dar mai întâi să vă arăt ce se află în punguța verde:

  • Gli Elementi Toner
  • Gli Elementi Gel purifiant
  • Mostra șampon anticadere de la Rephair

Încep cu tonerul, asta pentru că e primul pe care l am folosit din ce am primit de la ei și a venit chiar la fix, pentru că mi se terminase cam tot ce aveam.

În primul rând trebuie să vă zic că are un parfum destul de intens, nu știu de ce, dar pe mine mă duce cu gândul la mirosul de aftershave, e un miros destul de masculin, dar care totuși mie îmi place.

Eu sunt genul ăla care îmbibă discul demachiant cu o grămadă de produs, îmi place să folosesc toner și uneori îl folosesc și când îmi simt tenul încărcat, nu lasă tenul lipicios, nu mă ține fața, chiar a intrat în topul meu de preferate.

Cel de al doilea produs nu pot să zic că mi-a plăcut la fel de mult, asta din cauza mirosului, este o combinație între mirosul tonerului și ceva cremă antireumatică, nu știu de ce miroase așa, sau dacă doar mie mi se pare.

În schimb el își face treaba, face puțină spumă, mai mult ca o cremă așa și lăsă tenul super curat și catifelat, păcat că îl cam strică mirosul.

Mostra nu am încercat-o încă, am luat o cu mine în bagajul meu, așa că o să vă zic într-un instă storie dacă mi a plăcut sau nu.

Și gata și pe ziua de azi, voi ați încercat produse de pe Green Cosmetic?,

Aștept să mi ziceți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Va multumim pentru recenzie si pentru sinceritatea comentariului.
    Mirosul produselor de curatare “gli elementi” este dat de apa sulfuroasa din compozitie. Desi prelucrat si modificat, el este totusi un miros mai puternic. Dar va recomandam cu caldura sa faceti abstractie de acest aspect, pentru ca eficacitatea apei sulfuroase este imbatabila pentru problemele tenului gen acnee (de orice fel), roseata, etc.

    1. Am inteles multumesc pentru informatiile date, o folosesc cu mare drag in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.