Articol

Ganduri la mijloc de saptamana

Bună tuturor, pentru azi am un articol de genul Ganduri la mijloc de saptamana.

Este ceva ce am de gând să fac periodic de acum înainte. Un articol în care să vă mai pun la curent cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu mine. Cum mai merge viața mea. Chestii random pe care vreau să le împărtășesc cu voi.

Scriu acest articol chiar în ziua în care îl postez și asta îmi dă mai multă inspirație.

Ei bine, să nu o mai lungesc și să trec la treabă:

Azi e miercuri și am zi liberă de la facultate. Lucru care trebuie să recunosc că nu mă deranjează deloc.

Că tot am adus în discuție subiectul facultății, am să vorbesc un pic despre asta pentru că îmi cam acaparează tot timpul. Viața mea acum se împarte în dimineața-cursuri la facultate și seara cursuri L’Oreal.

Noi facem cursurile în sistem hibrid, însemnând că o săptămână facem acasă și o săptămână la facultate. Pentru că nu cunosc orașul (având în vedere că atunci când veneam mă ducea tata cu mașina) am decis să mă mut în Galați. A fost o decizie pe care am luat-o de când m-am înscris, doar că abia acum am pus-o în practică.

Totul a venit natural, mi-am dorit mult experiența asta și încerc să mă bucur cât mai mult de ea. Am făcut rost surprinzător de repede de chirie, așa că de luni m-am mutat.

Evident că părinții mei au fost și sunt încă cu inima îndoită pentru că s-au obișnuit cu mine. Cu toate astea mie mi s-a părut atât de firesc încât nu am luat-o că pe ceva rău.

Îi spuneam și mamei mele că imediat după ce i-am condus mi-am spus: Wow, am rămas singură!. Cu toate astea sentimentul e unul plăcut. Mie oricum mereu mi-a plăcut să stau singură așa că nu mi se pare ceva greu.

Legat de facultate, săptămână asta am fost și fizic la ea. Îmi plac foarte mult materiile, profesorii, colegii pe care am apucat să îi cunosc. E ceva nou pentru mine, după 3 ani de stat acasă. Deja doi dintre profesorii mei stiu că fac vlog și au fost foarte încântați. Am vorbit și despre youtube și social media și chiar mi se pare super.

Am decis să mă înscriu și în liga studenților și abia aștept să văd ce presupune asta. Am zis că daca tot fac o facultate, vreau să am parte de experiență completă.

Cât despre cursurile L’Oreal, ei bine, mi se par foarte interesante. Am avut cursuri legate de social media, dicție, aparatură foto, lumini, o grămadă.

Am rezolvat și prima temă iar acum sunt la a doua care sincer îmi cam da bătăi de cap, dar o să mă descurc eu.

Și cam asta e viața mea momentan. Îmi place mult și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce mi da în cale. Sunt sigura că are planuri mari pentru mine și abia aștept să le descopăr.

Cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

viataesuperba