Articol

Ganduri la inceput de saptamana

Bună tuturor, pentru azi avem un articol de tipul Ganduri la inceput de saptamana.

Vă dați seama că a trebuit să modific titlul, dat fiind că postez luni acum. Dar nu-i bai.

După cum știți încă sunt în sesiune. E chiar ultima săptămână de examene, mai am doar două și gata cu prima mea sesiune. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mult mai greu.

Când eram mica examenele îmi dădeau de furcă. Acum cred că a ajutat și faptul că le-am dat online. Încă nu stiu rezultatele la câteva dintre ele, dar am încredere. Știu că totul o să fie bine. După săptămână asta o să avem și vacanta, lucru care mă bucură.

Un lucru pe care am început să îl fac mai des în ultimul timp este cititul. În prezent citesc Cum să vorbim în public de Dale Carnegie. Recunosc că e prima carte pe care o citesc de la el. Nu știu de ce, dar până acum nu m-a tentat. Ei bine, cartea asta chiar îmi place și chiar o recomand.

În perioada asta am descoperit și multe seriale. Că de, nu putem sta doar cu ochii în cărți. Pe acest subiect totuși o să vreau să fac un clip pe youtube. Daca aveți placerea vă invit să mă urmăriți și acolo.

În rest nu s-au întâmplat chestii noi. Nici de ieșit afara nu prea am ieșit, decât pentru cumpărături. Dar nu-i bai, îmi place să stau în casă, nu mă plâng.

Cam asta s-a întâmplat în ultimul timp în viață mea. Aștept notele, aștept să văd cum o să se desfășoare cursurile după vacanță. Eu am fost o norocoasa că am făcut în stil hibrid până acum. Totuși vreau să știu cum o să fie de acum înainte.

Cum mai merge viață voastră?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!