Articol

Ganduri la inceput de saptămana #5

Bună, azi revin cu Ganduri la inceput de saptămana #5.

Îmi încep săptămâna cu multe planuri în minte. Nu știu cum sunteți voi dar mie chiar îmi place ziua de luni, este una din zilele mele preferate.

Acum vă rog să nu aruncați cu roșii în mine că vă explic și motivul pentru care zic asta. Ei bine, mi-am dat seama că eu sunt mult mai productivă în prima zi a săptămânii. Până ajungem la ziua de duminică, productivitatea mea scade la aproape 0. Iar mie chiar îmi place să fac lucruri, îmi place să fiu activă. Când spun activă nu mă refer neapărat la activă din punct de vedere fizic, ci psihic.

Ganduri la inceput de saptămana #5

Revenind la ce spuneam inițial, ador începutul de săptămână.

De data asta acest articol mă prinde la Galați, care din păcate a intrat în scenariul roșu. Mai bine zis, o să intre de la 00:00, dar tot naspa e. Nu știu ce înseamnă asta pentru mine și mersul meu fizic la facultate. O să aflu oricum.

Dacă mă urmăriți în social media știți că mi place să mi petrec timpul stând în casă. Cu toate astea, ador să pot să ies și să mă întâlnesc cu oamenii.

Cred că e foarte important pentru psihicul nostru.

Lăsând asta la o parte, trebuie să recunosc că în ultima perioadă simt că nu îmi ajunge timpul.

Sunt o grămadă de lucruri pe care vreau să le fac și parcă nu reușesc, dar nu-i bai, mă organizez eu cumva.

Mă bucur totuși că am lucruri de făcut și că nu trece ziua pe lângă mine degeaba, cum s-ar zice. Având în vedere că am avut o perioadă mai pe slow în trecut, acum mă bucur mult că pot să fiu mai activă. Îmi pare rău că situația actuală mă împiedică să fac multe dintre lucrurile pe care mi le-am propus. Asta e, în viață nu poți să le ai pe toate.

Cam atât cu acest articol, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!