Articol

Frumusetea vorbeste de 9 ani

Bună tuturor, azi vorbim despre Frumusetea vorbeste de 9 ani.

Sinceră să fiu, era cât pe ce să uit, asta și pentru faptul că nu prea am mai fost activă aici. Da, în continuare blogul rămâne undeva în sufletul meu ca și: Modul în care a început totul, dar, nu mai pun foarte mult accent pe el.

Din păcate, din punctul meu de vedere blogurile se sting încet-încet. E posibil să mă înșel, dar privind lucrurile din exterior, îmi dau seama că oamenii nu mai sunt atrași de citit. Vor să afle informația cât mai repede, acum, dacă se poate, fără să îi implice pe ei prea mult. Acum trăim în era formatului video. Din păcate și acolo s-au schimbat lucrurile, însemnând că focusul s-a mutat de la clipurile lungi la cele scurte, dar nu despre asta vorbim azi.

Frumusetea vorbeste de 9 ani

Vorbim despre 9 ani frumoși, 9 ani plini de schimbări de toate felurile, 9 ani cu oameni si evenimente de calitate.

Îmi place să cred ca am evoluat odată cu blogul meu. Am plecat de la ceva pueril să zic așa și am ajuns să vorbim nu doar despre beauty ci despre tot ce e frumos. Pentru că asta a fost și ideea blogului. Frumusețea vorbește nu e doar despre beauty. Frumusețea vorbește e despre sentimente frumoase, oameni frumoși, cărți frumoase, ținute frumoase și da, uneori și despre produse frumoase. Practic vorbesc despre tot ceea ce consider eu frumos.

Evident că mai vorbim uneori și despre subiecte poate mai sensibile, mai negative poate, dar să știți că și ele au frumusețea și rolul lor.

Au fost ani în care am simțit că nu mai are rost să fac ceea ce fac de atâția ani. Zile în care am zis: Mă bate gândul să-mi închid blogul!. Cu toate astea încă nu am putut. Este un proiect prea #desuflet ca să îl închid definitiv. Cu siguranță o să vină și acel moment cândva. Până atunci vreau să mă bucur încă de ideea de a avea un blog.

Cam astea sunt gândurile pe care le am la 9 ani de blog.

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!