Articol

Febra schimbarilor

Bună dragele mele!
Astăzi m am gândit să vă încânt cu o nouă postare din categoria Let’s talk about  , știu că am zis că voi posta joi însă această postare e bonus și se va numi: Febra schimbărilor.
Cu toții am simțit , simțim sau vom simți măcar o data în viață , nevoia de a schimba ceva la noi , fie că e vorba de tunsoare sau de culoarea părului , fie stilul vestimentar , modul de a gândi , sau chiar absolut totul.
Personal ,de a lungul timpului am avut parte de, să zicem mici schimbări și mereu ajungeam să fac asta din motive absolut banale și pentru că așa făcea și „restul turmei” și nu neapărat pentru că simțeam asta.Însă dintre toate schimbările făcute, cred că cea mai mare și importantă schimbare la care încă lucrez și pe care încerc să o uploadez mereu este schimbarea modului de a gândi , pentru că mereu credeam cele mai urâte lucruri despre mine și ajunsesem la momentul ăla din viața mea în care chiar dacă mi ar fi zis nu știu ce vedetă că sunt frumoasă tot n aș fi crezut și asta a fost un lucru foare rău pentru mine deoarece respectul de sine era la pământ și nu era bine.
Dar am învățat cu timpul să mă iubesc așa cum sunt pentru că astfel nu poți cere cuiva să ți zică că ești frumoasă dacă nici măcar tu nu crezi în aceste cuvinte sau cum poți tu să ceri cuiva să te iubească când tu nu te iubești pe tine.
Rămânând totuși pe subiect , de ceva timp am început să cred că am nevoie de o schimbare că să mă scoată din starea de angoasă în care mă aflu și sincer nici eu nu știu ce aș vrea să schimb , singurul lucru clar este că vreau o schimbare în cea ce privește imfatișarea , mă gândeam să mă duc să mă pensez și să mi vopsesc sprâncenele pentru că știți cum se zice că „Sprâncenele sunt rama chipului” și mă gândeam că chiar un lucru banal cum sunt sprâncenele , ar putea schimba un pic imfatișarea însă pentru mine nu e de ajuns și mă gândeam să mi fac și breton , eu am fruntea destul de lată și am auzit că fetelor cu fruntea lată le stă bine cu breton , dar nu știu încă dacă să recurg și la acest truc.
Voi ce sfaturi îmi dați?
Aștept răspunsul la această întrebare dar și la întrebarea pentru voi:Voi ce schimbări vreți să va faceți?
Nu uitați că aștept în continuare comentariile voastre iar noi ne vedem cu o nouă postare joi.
Pupici!!!!

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Nu trebuie sa asculti rautatile altor persoana deoarece multi o fac din pura individie! Insa daca tu iti doresti ceva nou, de asemenea trebuie tu sa stii ce ai vrea 🙂 Oricum, cine te iubeste, te iubeste asa cum esti.Pupici :*http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    1. Aww ce dragut, multumesc mult pentru sfaturi insa de data asta e ceva ce vreau cu adevarat asa ca am decis ca dupa ce mi voi scoate bandajul de la mana ma voi duce sa ma pensez si sa mi vopsesc sprancenele!Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *