Articol

Favoritele lunii Septembrie/o postare cam de criza

Bună dragele mele.

Parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai postat și îmi cer scuze însă încă n am terminat cu modificările la mine în cameră așa că produsele mele cosmetice au fost împărțite în tot felul de locuri ale camerei părinților mei , plus că am fost ocupată și cu postliceala până mi am făcut un program bun.

Daar să lăsăm vorba , m am întors și asta e singurul lucru care contează , nu?

Astăzi v am pregătit o postare sper eu frumoasă cu titlul Favoritele lunii Septembrie , știu că o zic în fiecare luna dar mie mi se pare că timpul trece așa de repede și în sfârșit am intrat în luna mea preferata și nu zic asta doar pentru că în această luna îmi serbez cea de a 20 a aniversare ci pur și simplu pentru că în luna asta mă simt în elementul meu , mă simt că un peste care înoată în apa.

După cum v am zis și mai sus nu prea am avut multe produse la dispoziție luna această ci doar strictul necesar așa că am să va arăt doar favoritele în ceea ce privește îngrijirea feței și make up.

Skin Product:

1.Apa micelara de la Garnier e nelipsită , tocmai ce am terminat sticluța această dar mai am una dar știți asta din ultimul meu haul , pur și simplu ador acest produs și cred că am să l cumpăr la nesfârșit.

2.Dischetele de la Balea:le cumpăr de o groază de timp și știți că îmi place ,vi le recomand cu cea mai mare plăcere.

3.Crema gel de la Balea:știu că sunt ciudat “cremă gel” dar asta e , este o cremă cu textură de gel, v am zis că miroase a zmeură?

Make up:
Face:Anticearcan Astor Skin Match,mi a plăcut foarte mult acest produs singurul lui dezavantaj  este faptul că se termină destul de repede însă e foarte bun iar după ce l am terminat pe tot ,m am dus i am spălat pensula iar acum îl folosesc pentru pensula .

2.Blush corai , știu că pare foarte roșu însă e un Blush destul de subtil și chiar dacă ai avea mânia de a  aplică prea mult Blush ,cu acest Blush n ai cum să dai greș.

3.Pensula no name:este pensula mea de Blush preferată A®mi aplic tot timpul  fadul de obraz cu el și să va dau un sfat nu va luați pensule albe pentru că oricA¢t de mult ai spălat o ea tot nu se va șterge.

4.Creion de sprâncene Essence în nr 004 nuanța Blonde este creionul meu de sprA¢ncene preferat ,A®mi place să l folosesc și mai mult de când mi am pensat sprA¢ncenele .

5.Gel de sprA¢ncene Essence :îl folosesc în combinație cu creionul lor ,cA¢nd aplic acest produs sprâncenele mele arată că la tv.

6.Bază de machiaj Nyx în nuantă Milk , l am transferat din ambalajul lui dar îl ador și așa ,nu fac nici un machiaj fără să l folosesc.

7.Trusa făcută de mine (cu farduri și Blush ul din paletă acea mare):Am folosit foarte mult culoarile de jos ,am ținut o și la mine în geantă la scoală și a fost cam tot ce mi a trebuit luna asta pentru că nu prea am folosit multe combinații nebune cum o făceam și pe vremuri.

(primul e baza de la Nyx apoi  creionul de sprâncene ,blushul corai ,tușul eveline si culorile preferate din trusă)

8.Pensula Ebelin cu două capete ,am A®nceput să redescopăr această pensula și mai nou o folosesc și pe post de pensula pentru pliul ochiului.

9.Tuș Eveline:Este un tuș rezistent ,nu știu ce ar trebui să mai zic,A®mi place foarte mult de fapt după cum vedeți cam toate produsele de luna asta A®mi plac.

10.Ruj mat de la Farmasi:Ești un ruj trandafiriu movului ,rozuliu și nici numai știu cum să l descriu oricum este produsul meu de buze preferat ,l am folosit în fiecare zi cu exactitate,pur și simplu cred că mi am găsit rujul preferat.

Asta a fost tot pentru azi sper că nu v am plictisit ,am A®ncercat să țin totul foarte scurt și simplu așa că sper să va placă.

Fetelor nu uitați că aștept în continuare părerile și sugestiile voastre mai jos în comentariu iar noi ne revedem sA¢mbătă cu o nouă postare.Ce a ți vrea să fie?Sau ce credeți că v a fi?

Pe mine mă găsiti pe:

Email:georgiana.sabina94@yahoo.com

Instagram:georgianasabina94 mine

S-ar putea să-ți placă și...

0 comentarii

  1. Frumoase favorite! Sa le folosesti cu placere in continuare :)http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    1. Multumesc la fel si tu pe ale tale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *