Fara ele nu ies din casa!!!

Bună și bine te-am găsit.

După cum probabil știi, ador să mă machiez și trebuie să recunosc că am încercat multe produse, majoritatea mi-au plăcut, au fost și câteva produse care nu mi-au plăcut (despre asta am vorbit aici) însă trebuie să recunosc că există câteva produse pe care le folosesc constant la fiecare machiaj.

Despre ele vorbim azi, dacă te-am făcut curioasă, citește în continuare:

1)Degeaba dacă n-am sprâncenele făcute

Pentru mine e foarte important să îmi conturez sprâncenele, sunt blondă, am tenul destul de palid și dacă nu umblu la sprâncene, am impresia că m-am machiat degeaba.

Atunci când cobor doar ca să mă întâlnesc cu cineva, fie să stăm un pic de vorbă, fie că duc vreo comandă Oriflame, sau merg până la Profi, machiajul meu va fi compus dintr-un produs pentru sprâncene și aici am mai multe variante de produse.

În ultimul timp folosesc foarte mult pudra din kit-ul de la Freedom.

2)De dormit, dorm, dar cearcănele tot trebuie ascunse

Se zice că somnul ajută mult pentru ca cearcănele să nu fie atât de pronunțate, ei bine, la mine apariția cearcănelor cred că e dintr-un alt motiv, deoarece am un program destul de bine pus la punct, de pe vremea când eram încă în școala generală.

Anticearcanul de care nu mă despart este cel de la The One Oriflame și e cel Everlasting, pe mine mă ajută mult, deoarece acoperă și iluminează, e tot ce mi doresc.

3)Nici măcar o zi fără ruj!

Dacă la anticearcăn mai renunț din când în când, la ruj chiar nu pot, e produsul fără de care nu stau nici în casă, da, recunosc, sunt nebuna aia care se rujează și în pijamale, păi cine știe, dacă apare Făt Frumos la ușă, trebuie să fiu pregătită, nu?

Aici lucrurile se schimbă în funcție de starea mea din ziua respectivă, fie aleg nuanțe mate, fie rujuri cremoase, gloss, sau un simplu Baby lips.

Totuși, în ultimul timp am mers mult pe nuanțe mai cumințele, de roz, nude, ai aici câteva sugestii, iar dacă vrei să vezi întreaga mea colecție de produse pentru buze, am un clip pe canalul meu de you-tube.

Cam astea sunt produsele pe care le folosesc mereu când ies din casă, deși recunosc că se mai întâmpla să ies și nemachiată, dar foarte rar și nu o fac pentru că aș avea complexe sau pentru că nu mi place cum arăt nemachiată, mie pur și simplu îmi face plăcere să mă machiez.

Care este produsul tău fără de care nu ai putea să ieși din casă?

Aștept cu mare drag răspunsul tău, până data viitoare:

Să ai o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Fara ele nu ies din casa!!!

  1. Hmm…eu ies din casa si fara machiaj. Totusi daca ar fi sa aleg mi-ar fi greu, as alege un rimel, fardurile pentru sprancene si rujul.

  2. Eu nu pot sa ies din casa fara sa-mi dau cu rimel. Recunosc ca nu am obiceiul de a-mi contura sprancenele, poate din cauza ca la multe fete le-am vazut conturate gresit si mult prea pronuntate. Ma bucur sa vad ca exista fete, asa cum esti tu, care stiu sa isi contureze corect sprancenele.

  3. Eu nu prea ma mai machiez, de la o varsta incoace. Insa din cand in cand mai dau cu un ruj, de regula nude, dar depinde si de ce imbrac. De exemplu, ieri aveam o bluza grena si am pus un ruj rosu-carmin pe buze, asa, ca sa suplineasca restul, nemachiat. Doar putin dermatograf intins cu degetul, asa, ca niste umbre pe pleoape.

  4. Mi-ar fi placut si mie sa stiu sa-mi conturez sprancenele. Poate aratam ceva mai bine. Eu le las naturale. Imi place luciul matte me

  5. Cred ca niciuna dintre noi nu iese din casa fara astea 3 🙂 Daca ma lipsesc de machiajul ochilor nu acelasi lucru pot spune de sprancene si buze. Mi se pare ca daca am un BB Cream, sprancene aranjate , rimel la gene si ruj pe buze sunt mai mult decat ok sa ies in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top