Articol

Fara demachiere nu se poate!

Bună tuturor. Fară demachiere nu se poate!

V-am tot spus asta și aici pe blog și pe canalul meu de youtube și peste tot. Demachierea e cheia pentru mine. Nu poți începe un machiaj fară demachiere, cum nu putem să ne culcam fară să ne demachiem.

Având în vedere că am fost la evenimentul de la Galați, am tot primit diverse produse și am încercat diverse mărci. De data asta vorbim despre Medicalia Skincare. Acest brand îl găsiți pe site-ul Beauty One shop.

Beaytyone

Câteva cuvinte înainte de părerea mea:

Medicalia® Skincare a fost creată cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor și medicilor o selecție inovatoare de tratamente clinice puternice și produse cu tehnologii avansate.

Fiecare formulă de transformare a pielii este adaptata în mod specific.

Eu am primit Demachiantul pentru ochi care vine într-o sticluță cu pompita de 120 ml. La prima vedere lasă impresia de produs profesional, de produs scump.

Beaytyone

Îmi place textura, fiind ușor apoasă, dar nu la fel cum e o apă micelara. Eu o folosesc pe un disc demachiant, deși cred că merge să o folosești și direct cu mâinile.

Beaytyone

Am testat-o cu diverse produse rezistente, cu mascara, cu tuș. De curățat curăță bine, asta pentru că și conține ingrediente specifice în acest sens. Problema mea cu el este că mă ustura ochii din păcate, nu stiu, poate am eu sensibilitate la vreun ingredient. Nu am stat să verific ingredientele pentru că nici nu aș știi care este cel care îmi dăunează.

Ce m-a indus pe mine un pic în eroare este faptul că pe etichetă scrie să evitam contactul cu ochii, el fiind un demachiant pentru ochi. Dar după mi-am dat seama că poate e special pentru zona de sub ochi și nu au știut să se facă înțeleși în acest sens.

Așa că eu îl folosesc că să șterg anticearcănul și fondul de ten din jurul ochilor și așa nu am simțit usturimi.

Sunt curioasă, voi l-ați încercat? Ați întâmpinat și voi această problemă?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!