Articol

Falsitatea, de ce sunt oamenii falsi?

Bună tuturor, azi vorbim despre Falsitatea, de ce sunt oamenii falsi?

Este o întrebare pe care eu mi-am pus-o toată viața. N-am înțeles niciodată de ce oamenii poartă măști. Aaa și nu mă refer la măștile de acum, asta ca să fac o mica glumiță legată de situația actuală. Eu chiar cunosc oameni care mi spuneau că ei se poartă diferit în funcție de oameni. Într-un fel pot să înțeleg că trebuie să ne comportam într-un fel în mediul familial, în alt fel la muncă, șamd. Știu că sunt niște reguli nescrise în privința asta.

Cu toate astea, sunt oameni care se poartă altfel în funcție de prietenii lor. Sau mai sunt oameni care spun că ei pe youtube sunt într-un fel, iar în realitate sunt alt fel.

Și stau și mă întreb: De ce? Care e scopul acestor persoane?

În fine, revenind la ideea articolului: Falsitatea, de ce sunt oamenii falsi?, trebuie să recunosc că încă n-am găsit răspunsul perfect.

Deobicei falsitatea merge mana în mana cu minciuna și asta e foarte grav. Nu mi plac oamenii care mint și o fac des și mai iți și dai seama de asta, dar ei o țin pe linia asta. Urât.

M-am lovit de foarte multe situații de genul asta, nu e plăcut deloc.

Și ce mă intriga și mai mult e atunci când acești oameni au nevoie de tine și dau dovada de o mârșăvie peste limite. Când au nevoie se transformă în niste mielușei. Nici nu îi recunoști. Dacă se întâmplă să nu poți să îi ajuți, atunci mai cade o mască și își dau arama pe față.

Daca se întâmplă totuși să îi ajuți, sunt buni cu tine cât îi ajuți, după…pa pa, ba chiar ajung să te ignore complet.

În fine, toate astea spune ceva despre acele persoane, nu despre mine.

Cam atât pentru azi, până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!