Articol

Experienta ZENOBIA

 

Experienta ZENOBIA

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să vorbim despre site-ul Zenobia, cum a decurs comanda mea, cum mi se par produsele, tot, tot, tot.

În primul rând, vreau să menționez faptul că am fost contactată de ei pentru a-mi alege niște produse. Asta nu o să mi schimbe deloc părerea și asta își doresc și ei de la mine, pură sinceritate.

De site-ul Zenobia, recunosc că nu știam de foarte mult timp, îmi apăruse pe instagram dar pe moment nu am dat mare importanță.

Revenind la experiența mea, am fost foarte plăcut surprinsă să văd că mi-a ajuns comanda la a doua zi de la plasarea ei, așa că s-au mișcat foarte repede.

Pe site-ul lor găsiți diverse produse de machiaj drugstore dar și de îngrijire și produse pentru unghii, eu m-am axat pe cosmetice și o ojă.

Voi începe cu oja, îmi doream foarte mult să încerc mai multe oje de la Sally Hensen. Așa că am ales una de la ei în nuanța Shhh-Immer, e mai mult genul de ojă tip sclipici. O aplici peste orice ojă și o faci să arate mai bine. Preț 31.26 lei.

Eu am aplicat-o și singură și a dat un look foarte natural unghiilor, iar lucrul pe care l-am observat este faptul că face oja să reziste mai mult timp.

În continuare am ales un set format din: tuș, rimel și ruj lichid, toate marca Maybelline. Preț: 65.29 de la 139.64.

O să încep cu tușul, se numește Hyper Precise Black, eu sunt mare fană tușuri tip stilou. Mi se par cel mai ușor de folosit, cele mai rezistente, acesta are o pensulă foarte subțire. E genul de produs care e mai de precizie, mai de detaliu.

Poți trasa atât linii mai subțiri cât și mai groase iar de rezistat, rezistă cu brio.

Următorul produs este un mascara și anume Mascara Lash Sensational Black.  Deobicei mă înțeleg foarte bine cu rimelurile de la Maybelline.  Acesta îmi place că alungește frumos genele și nu da aspectul acela de gene ca piciorușe de paianjan.

Experienta ZENOBIA

Îmi place și periuța, nu e nici foarte subțire, dar nici foarte mare.

Și ajungem la ultimul produs, este a două oară când îl am.  Primul a fost luat de pe alt site și în altă nuanță. Produsul despre care va vorbesc este rujul lichid Superstay Matte Ink în nuanța LOVER.

Din păcate nu m-am înțeles cu acest produs și din cate mi-au spus și alte fete, este posibil să fie un defect de producție din fabrică, pur și simplu am nimerit un produs nașpa, pentru că așa e al meu.

Efectiv m-am chinuit să îi fac un swatch, în timp ce pe instagram primeam o grămadă de filmulețe și poze cu fete care aplicau un produs perfect pe buze, îmi pare rău că la mine s-a întâmplat așa.

L-am aplicat o singură dată și nu am reușit să stau cu el pe buze, mi se lipeau buzele, mi le-a uscat instant, așa că din păcate pentru mine e cu NU, NU, NU.

Cam asta asta e cu produsele de pe Zenobia, ei au fost foarte drăguți și mi-au dat și un cod de transport gratuit la ei pe site până pe dată de 27 aprilie, codul e ZLIVRAREGRATUITA și poate să fie utilizat la orice comandă, o singură dată.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat produse de la ei și dacă v-au plăcut, nu uitați că noi ne revedem curând cu un nou articol, până dată viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!