Articol

Experienta mea de la Baile Herculane

Bună tuturor, azi vreau să vă povestesc despre Experienta mea de la Baile Herculane.

Vacanta mea nu s-a terminat încă, scriu articolul acesta de la etajul 9, dar despre asta o să vorbim altă dată. Acum vreau să vă povestesc despre punctele pe care le-am vizitat în Băile Herculane și prin împrejurimi.

Noi am avut cazare la hotelul Sara Son’s, cazare luată printr-o agenție (cea mai MARE greșeală). Noi deobicei când plecam undeva ne alegeam noi totul. De data asta am zis să mergem cu o agenție. Inițial trebuia să mergem în mai la Sovata, dar cu pandemia a trebuit să anulăm. Ne-am hotărât să schimbam locația și așa am ajuns să vă povestesc azi despre Experiența mea de la Baile Herculane.

Legat de hotel, mi-a plăcut cum a arătat camera, că am avut lift și faptul că am avut vedere spre munte. Puteai să nimerești și vedere spre piscină, ceea ce nu mi doream. De curat a fost curat, iar noi am fost cazați la etajul 3.

Cât despre punctele negative, nu prea mi-a plăcut faptul că la micul dejun ți se aducea meniu și nu puteai să te servești. Acum eu înțeleg că e și cu pandemia, deci se iartă. Problema a fost un pic la porții, cel puțin în prima zi mi-am încărcat aiurea farfuria, asta pentru că nu știam cât înseamnă 100 g.

Personalul mi s-a părut un pic cam ursuz, noi încercam să mai facem o glumă, dar ei….pauză.

Acum să trecem la atracțiile pe care le-am vizitat:

1)În prima zi nu am apucat decât să ieșim undeva să mâncăm, mâncarea a fost foarte bună dar muzica extrem de tare. Era muzica live, deci vă dați seama.

Herculane

2)În a doua zi am vizitat centrul, am fost să vedem statuia lui Hercule. Am admirat arhitectura. Am urcat la Grota Haiducilor. Era un traseu micuț, dar a avut ceva scări de urcat și pentru cât am urcat nu pot să zic că am văzut neapărat ceva wow. Cu toate astea mi-a plăcut mult să mă plimb prin împrejurimi.

Am fost și la ceva ștrand, 7 izvoare, pe mine una nu m-a impresionat. Eu în general nu sunt fană piscină, așa că nici macar nu am intrat în apă.

3)În a treia zi am fost să vedem Cazanele Dunării. Foarte frumos a fost și vă recomand din suflet să mergeți. Noi am mers cu șalupa și a costat 50 de lei de persoană dar merită din plin. Este o experiență frumoasă, plus că am avut un ghid super pe caternică care ne-a făcut plimbarea mult mai frumoasă.

După am fost să vizităm Cascada Bigar, o superbitate. Mi-a plăcut mult cum se vedea și clar e un loc ce trebuie bifat pe lista de atracții.

4)În a patra zi am plecat spre Lupeni dar nu înainte de a trece puțin și prin Tg.Jiu. Am fost să vedem Masa Tăcerii și Poarta Sărutului. La Coloana Infinitului nu am reușit să mai ajungem, asta e, next time.

tg jiu

Și cam asta a fost excursia noastră, a fost frumos, dar eu personal nu cred că aș mai merge aici alta dată. Din punctul meu de vedere sunt locuri din țară care merită vizitate doar o singură dată.

Vă pup, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!