Articol

Experienta Anotimpuri

Bună dragele mele.

Astăzi aveam o altă postare în minte dar o voi lăsa pe săptămâna viitoare și sper să nu fie vreo problemă.

Această postare este mai mult pentru fetele și băieții din Brăila sau persoane care se gândesc să vînă în acest oraș.

Tocmai ce m am întors de la ceea mai frumoasă ieșire , am fost împreună cu prietena mea Bianca să bem ceai la  Anotimpuri.

Am rămas atât de impresionată încât trebuia neapărat să împart asta cu voi.

Nu știam că și la noi în Brăila s a deschis o ceainărie și am fost atât de fericită să aud asta , mai ales că sunt o consumatoare fidelă a ceaiului.

Spațiul este unul destul de restrâns și intim , perfect pentru mine , în sfârșit am găsit un loc unde să pot merge fără să mi se îmbibe părul în fum de țigară.

Doamna care ne a servit a fost de asemena foarte drăguță , am fost un pic surprinsă când ne a adus meniul deoarece nu am mai văzut nicăieri așa ceva.

De ce zic asta?Sincer nu știu cum să descriu , așa că voi lasă poza să vorbească de la sine.

Oricum a fost o abordare destul de nouă pentru mine , pentru că dacă am mai mers în diferite locații că să beau ceai , niciodată chelnerul nu ne arătat ceaiul înainte să l prepare , dar după cum vedeți și în imagine în acele borcănașe sunt bucățele de ceai și de asemenea pe fiecare borcănel se află numele , codul și descrierea ceaiului . foarte interesant.

După puțin timp iar am avut parte de o surpriză plăcută , doamnă care ne a servit , a adus pe o tavă 2 ceainice care stăteau deasupra cănuței că în această imagine:

Iar pe lângă cele 2 ceaiuri am mai primit din partea casei și biscuiți și într un mic vas era pus și puțin gem și mi s a părut foarte frumos din partea lor .

 

Proprietara acestui loc s a gândit la toate detaliile până și muzică a fost aleasă în așa fel încât să îți inducă o stare de bine.

Eu mi am ales ceaiul numit O mie și una de nopți iar prietena mea și a ales ceaiul Meditație , sinceră să fiu mi a plăcut mai mult ceaiul meu , deoarece a fost mai dulce , era cu scorțișoară și vanilie și miroasea divin , pe când al ei era de tipul ceaiurilor verzi .

Ne am propus amundoua să încercam toate ceaiurile și sunt sigură că vom reușii.

Un ceai costă 7 lei , mi se pare un preț foarte bun , pentru că se vede că e un ceai de calitate nu e că orice ceai pe care îl găsim noi în supermarket.

Un lucru care mi a mai plăcut este că la plecare am primit un card de fidelitate și pe acesta se află 10 cerculețe pe care dacă reușești să le bifezi pe toate vei fi răsplătit de cei de la Anotimupuri cu un ceai gratis sau cu un cadou în aceași valoare , la alegere , mi se pare o idee genială și cu siguranță voi mai merge acolo pentru că după ce am plecat m am simțit atât de bine , parcă mi s au reîncărcat bateriile după o săptămână grea cu teste.

Am ajuns la concluzia că de acolo nu ai cum să pleci supărat , nu ai cum , îți induce pe loc o stare de bine  , cred că e o plăcere să muncești acolo înconjurată de ceaiuri.

Per total mi a plăcut foarte mult , ceai foarte bun , muzică   relaxantă , oameni primitori , ce să mai , a fost o experiență foarte frumoasă pe care cu siguranță o voi repeta.

V am pupat!

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *