Articol

Eseuri de weekend vol 2 de Liana Ganea

Bună și bine v-am găsit, azi e despre: Eseuri de weekend vol 2 de Liana Ganea.

A trecut ceva timp de la ultima mea recenzie de carte și nu pentru că nu am mai citit nimic. Luna aceasta am reușit să termin 4 cărți.

Singura carte fizică pe care am citit-o, este și cea despre care vreau să vă vorbesc azi și anume Eseuri de weekend volumul doi, scrisă de draga mea Liana Ganea.

Pe Liana am avut plăcerea să o întâlnesc și în realitate și din păcate nu știam că ea a și scris o carte (defapt mai multe).

M-a surprins plăcut când a adus cu ea mai multe volume din aceeași carte pe care mi le-a făcut cadou. Lucrul care m-a dat absolut gata.

Nu știam prea mult la ce să mă aștept din partea acestei cărți. Ea a încercat să mi dea câteva indicii, mi-a spus că sigur o să mi se potrivească. Asta după ce am conversat în jurul unui ceai și o cafea fierbinte.

Eseuri de weekend vol 2 de Liana Ganea

Pe mine una m-a fascinat de la primele cuvinte. Am simțit practic că și-a pus o părticică din sufletul ei aici și având în vedere că am avut ocazia să vorbim față în față. Lucrul ăsta m-a făcut și mai mult să o văd pe ea în carte.

Are un mod foarte elegant de a scrie și folosește un limbaj care este posibil să nu fie chiar pe placul tuturor, dar cred că asta face ca textul să prindă un contur și mai frumos.

Cartea conține atât proză scurtă cât și poezii, lucru care îmi place, le îmbină foarte frumos pe ambele.

Temele sunt diverse, deși se axează în principal pe sentimente, dragoste.

Este genul de carte pe care trebuie să o iei încet și să o rumegi, la început chiar mă așteptam să o termin foarte repede, deoarece mi se părea scurtă și chiar și tatăl meu mă întreba des: Ai terminat cartea pe care ai primit-o? De ce ți ia atât de mult, ori nu îți place?

Răspunsul e simplu, îmi place și parcă nu vreau să se termine, îmi place să o simt, să o deslușesc, pe ea chiar nu pot să o citesc repede, nu mă lăsa inima.

Au fost capitole care m-au emoționat și de care m-am atașat imediat. Capitole la care am râs.  După cum îi spune și numele și după cum spune și Liana, e o carte de weekend. Pe mine chiar m-a impresionat.

Pentru că mi-a plăcut foarte mult urmează și niște concursuri cu ea, cel mai probabil prin februarie, așa că stați pe fază.

Dacă totuși nu mai aveți răbdare, pe site-ul http://www.menssana-incorporesano.com/ găsiți cartea la reducere .

De asemenea vă încurajez să dați like paginii de facebook a cărții www.facebook.com/eseurideweekend .

Aștept și părerea voastră, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!