Articol

Empty’s

Bună dragele mele,astazi m am gândit să fac o postare de tip Empty’s dar nu of the mounth pentru ca aceste produse nu le am consumat intr o singură luna,deobicei nu prea pot eu să strâng produsele terminate asta pentru că mereu îmi vine să le arunc.

Însa pastrez aceste produse de ceva timp pentru că văd ca vă plac videoclipurile si postarile de genul , așa că să nu o mai lungim și sa trecem la treabă.

Am să incep cu produsele pentru fața și voi arunca urmatoarele produse:

✴Bb Cream Farmasi:imi place foarte mult , l am recumparat de 2 ori , a costat 18 lei , îmi placea la el ca îmi facea fața sa arate ca și cum mi aș fi bagat colagen in ea.

✴Maybelline Concealer in nuanta 02 natural:a fost anticearcanul meu preferat cu siguranta daca nu mi voi cumpara Dream lumi touch mi l voi recumpara pe aceasta, mi a placut totul la el avea acoperire mare , luminozitate foarte mare prețul a fost de 28 de lei.

✴Mascara gel de la Essence:_Țin minte că atunci cănd l am cumparat am fost destul de reticentă cu privire la el , chiar îmi parea rau că am dat banii pe el , credeam că nu il voi folosii, însa vreau sa zic că am ramas placut impresionată , nu se compara deloc cu fardul de sprancene pus pur și simplu pe spranceana .Cu siguranța il voi recumpara.

✴Mascara Extra pop lash de la Rimmel :A fost un mascara bunicel însă doar la inceput caci după acea……

A costat cam pana in 18 lei dar nu merită de nici o culoare,toate recenziile negative sunt adevarate , mi am luat o mega țeapa intr un cuvănt.CU SIGURANȚĂ N AM SĂ L RECUMPAR.

 

 

Ultimele 2 produse sunt 2 produse de buze și amundouă au stat mult timp în favoritele mele și acestea sunt:

✴Nivea Lip Balm in nuanța Cherry , este balsamul meu preferat la care mă întorc intorc cu drag in fiecare iarna , pentru că este foarte bun îți da un roșu subtil pe buze și ti le și hidrateaza.

Costă până in 10 lei .

 

✴Și ultimul produs este Maybelline Colour Whisper in nuanta 120 Petal Rebel este un ruj combinat cu balsam de buze excelent , este într o nuanță de baby pink superba , ador acest produs de buze costa destul de multicel 30 sau 33 de lei eu l am luat la reducere cu 20 de lei , dar merită,merită fiecare leuț.

Dragelor , asta a fost tot și pentru azi , nu uitați ca aștept in continuare pareri si sugestii mai jos in comentarii.

Pe mine ma gasiți pe:

✴Facebook:Frumusetea vorbeste

✴Instagram:GEORGIANASABINA94

Pupici!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *