Articol

Eladerm si respectul pentru tenul nostru

Bună tuturor, azi vorbim despre Eladerm și respectul pentru tenul nostru.

Este a doua oară când am ocazia să interacționez cu acest brand și mă bucur nespus. Ce am apreciat eu la ei este faptul că sunt un brand romanesc. Produsele sunt fabricate la Alba Iulia.

Plus că ideea din spate aparține unui tânăr farmacist lucru care mă face să mi crească și mai mult inima. Având în vedere că și eu la bază am treabă cu farmacia, terminând o postilceală de asistenți de farmacie.

Trecând de asta, apreciez grija pentru ingredientele folosite. Aceștia achiziționează ingrediente foarte calitative din străinătate.

De asemenea, daca aveți ceva nelămuriri, să știți că vi se oferă consultanță în alegerea produselor potrivite tenului tău. Lucru care mi se pare super tare. De aceea consider că acest brand respectă atât clienții cât și pielea lor.

Revenind un pic la produsele despre care vreau să vă vorbesc azi, eu am primit două.

Ambele mi se par super folositoare. Sunt niste produse care nu ar trebui să lipsească din rutina noastră mai exact: crema cu spf și acidul hialuronic.

Îmi place foarte mult la ele ambalajul. Faptul că găsești atâtea informații folositoare doar citind ce scrie pe cutie.

E sentimentul ăla de look and feel de care vorbesc americanii, îmi place și cum arată și cum se simt produsele.

Am început să incorporez în rutina mea mai întăi acidul hialuronic care îmi place de numa. Are o textură lichida, îmi place că nu e genul ăla să ți rămână lipicios pe față. Nu e cazul aici și mă bucur.

Cât despre crema cu protecție solara, aceasta are SPF 50, îmi pare rău că nu am avut-o cu mine la mare, cu siguranță îmi era bună. Acum că nu mai e soarele așa puternic, nu prea mai simt nevoia de un grad așa mare de protecție, dar nici nu trebuie să renunțăm la utilizarea unei creme cu Spf.

Eladerm continua să mă surprindă mereu prin produsele lor inovatoare.

Tot ce am folosit mi-a plăcut până acum, deci clar le recomand.

Nu uitați că ei sunt într-o continuă dezvoltare și cred că e bine și frumos să susținem și brandurile noastre, branduri romanești.

Cam atât pentru azi, dacă v-a plăcut, aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!