Articol

Doua recomandări de la Triodeluxe

Doua recomandări de la Triodeluxe

Bună tuturor, azi revin cu Doua recomandări de la Triodeluxe.

Anul trecut începusem o rubrica în care vă arătam o recomandare, anul ăsta am crescut la două. Dar nu i bai, important e să vă placă.

De brandul Triodeluxe știam de câțiva ani, am mai testat produse și v-am vorbit despre ele separat. De data asta m-am gândit să le grupez și să vi le prezint.

O să încep poetic cu un Odorizant de wc, wow am îndrăznit să zic pe propriul meu blog wc, dar uite că o mai zic. WC, WC, WC. Care e problema? Haideți să nu mai fim ipocriți. Suntem oameni, asta înseamnă că avem niște nevoi fiziologice,  printre care și mersul la baie.

Doua recomandări de la Triodeluxe

Eu la mine pe blog vorbesc despre lucruri frumoase, de aia se numește Frumusețea vorbește. Printre aceste lucruri frumoase m-am gândit să recomand și un odorizant de wc, se numește Foresan Deluxe .

Eu am mai avut acest produs în alta variantă și mi-a plăcut mult. El se folosește atât în vasul de wc cât și la bucătărie, în coșul de gunoi, în birou, etc. Miroase foarte bine, e cu vanilie și își face foarte bine treaba pentru 14 lei.

Doua recomandări de la Triodeluxe

Haideți să nu ne mai ascundem după deget, nu e ceva rușinos să folosești astfel de produse. Eu una folosesc și mă simt foarte bine.

Trecând de acest subiect ușor tabu, ajungem la păr. Pentru păr am primit Keratina Lichidă cu Colagen și Acid Hialuronic. Pentru cineva cu un fir de păr așa subțire ca al meu, produsul asta e mană cerească. Cred că v-am mai spus că eu nu prea am răbdare să mi pun chestii în păr, dar cu asta fac excepție. Mai ales că acum suntem și într-o perioadă în care stăm mult în casă.

Doua recomandări de la Triodeluxe

Avem tot timpul din lume pentru astfel de tratamente, 20-25 minute mai exact pentru acest produs. Ceea ce trebuie să țineți minte, neapărat să vă uscați parul cu un uscător, pentru că acesta facilitează fixarea ingredientelor pe păr.

Produsul costă 42 de lei.

Voi ați încercat aceste produse? Vă doriți să le încercați?
Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!