Articol

Doua recomandari de la LifeCare

Life care

Bună tuturor azi vin la voi cu Doua recomandari de la LifeCare.

Pentru cei ce nu știau, Life Care are produse Bio, naturale și vegane. Acestea se vând și în regim de vânzări directe, dar eu produsele le-am primit la un eveniment.

În trecut am mai folosit produse de la ei, de la brandul Krauter și m-am împăcat bine cu ele. Printre acestea se numără crema lor minune Puterea Ursului care nu ne lipsește din casă.

De data asta am încercat produse pentru îngrijirea pielii. Pentru față, o mască de tip șervețel de la Biotissima iar pentru corp un gel de duș.

Eram foarte curioasă să încerc masca, asta datorită numelui ei: Bee Venom. Asta înseamnă că ea conține venin de albină. Trebuie totuși să aveți grijă cu ea, în caz că știți că sunteți alergice la acest venin, nu recomand să o folosiți.

Life care

Seara după ce m-am demachiat am zis să îi dau o șansă, să văd cum funcționează pe tenul meu. Ei în instrucțiuni zic să o lași între 20-30 de minute, dar a mea fiind atât de îmbibată în produs, am lăsat-o mai mult.

Life care

A rămas mult produs și în ambalaj, pe care puteți să îl depozitați altundeva, însă eu am ales să îl arunc.

Revenind la produs, după ce am dat masca jos, tenul s-a simțit foarte lipicios. Eu nu sunt mare fană a acestei senzații și chiar mă gândeam la asta în timp ce masam serul în piele. L-am lăsat să se aboarbă, dar senzația parcă nu dispărea.

Tenul se simțea foarte hidratat și se vedea că era și luminos dar nu mă împăcam cu faptul că era lipicios. Am zis hai să merg în continuare cu rutina mea de îngrijire. Așa că am aplicat și crema de seară. Efectul m-a uimit, efectiv crema a intrat imediat în piele și senzația neplăcută a dispărut. Am realizat ulterior că această mască a facilitat absorbția cremei în piele, ceea ce mi-a plăcut mult.
Așa că eu clar o recomand.

Cât despre gelul de duș, trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de el și de aroma lui. Parfumul lui și faptul că persistă și după ce mă spăl, m-a făcut să îl pun în topul preferatelor.

Life care

Face foarte multă spumă. Chiar nu mă așteptam să mi placă atât de mult.

Mă bucur că am reușit să testez și produse de îngrijire de la ei.

Life care

Voi ați folosit ceva din cele Doua recomandari de la LifeCare?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!