Articol

Doua recomandari de la GreenLab

Bună tuturor. Azi revin cu Doua recomandari de la GreenLab.

Folosesc produsele lor cred de vreo de doi ani, au un portofoliu destul de restrâns, prin urmare am încercat tot ce aveau de oferit.

De la creme de zi și noapte până la demachiant, m-am convins de beneficiile lor pentru aspectul tenului meu. Eu am un ten normal, ușor uscat, trece în zona de ten mixt, chiar gras vara.

Produsele despre care vorbim azi sunt preferatele mele din tot ce am testat. Și avem următoarele:

  • Apa micelară
  • Crema de noapte intens nutritivă și reparatoare

Încep prin a spune că PRODUSELE NU CONȚIN materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetic.

Știu că există persoane care țin că produsele lor să fie formulate într-un anume fel. Să nu conțină anumite substanțe și de aceea m-am gândit să menționez acest aspect.

Apa micelara vine într-o cantitate enormă, are 400 ml, o să mă țină o veșnicie. Eu personal o folosesc doar pentru față. Stiu că ei menționează că putem să o folosim și pe ochi, doar că pentru acea zonă, eu folosesc altceva.

GreenLab

La capitolul ten, nu am ce să îi reproșez. nu mi irita tenul, îl curăță blând și asta e tot ce contează.

Cât despre cremă, îmi place extrem de mult. În primul rand apreciez faptul că vine cu pompiță, e foarte igienic totul. Conține tot felul de ingrediente benefice tenului, câteva dintre ele sunt:

  • Resveratrol
  • Alantoină
  • Ulei din sâmburi de struguri
  • Vitamina E

Îmi place la ea că se absoarbe foarte repede în piele. Mă așteptam să fie mai grasă, poate și din cauza ingredientelor, dar nu, nu e cazul. În procesul meu de testare al produselor, s-a intampat să nimeresc și produse care intrau foarte greu în piele. Răbdarea nu e neapărat punctul meu forte, așa că prefer ceva ce intră rapid în piele.

Preturile lor pornesc de la 23 de lei pentru o apa micelara de 150 ml până la 49 de lei o cremă de zi, preturi mai mult decât decente.

Ele se găsesc atât online cât și în Drogheriile DM.

Voi le-ați încercat?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!