Articol

Doua produse preferate pentru ingrijirea corpului

Bună tuturor, azi vorbim despre Doua produse preferate pentru ingrijirea corpului.M-am gândit că e timpul să vin cu recomandările mele și pe acest subiect, asta pentru că nu l-am mai abordat de ceva timp.

Eu am primit aceste produse în urma unor trageri la sorți în cadrul unor live-uri. De când le-am primit le folosesc doar pe ele, deși de atunci au intrat și alte produse în colecția mea.La început le foloseam singure, dar după m-am gândit că aș putea să le combin. Așa că asta am început să fac și mă bucur că le folosesc așa împreună.

Dar hai să nu mă mai lungesc și să vă zic despre ce produse este defapt vorba:

  • Dove baby loțiune de corp
  • Yves Rocher ulei de corp cu cocos

Trebuie să recunosc că prima dată am fost un pic reticentă cu privire la loțiunea aceasta. Mă gândeam că e din gama baby și nu mă prea încadrez. Nu știam nici cum miroase, așa că inițial nu am vrut să o încerc.

dove

Cu toate astea m-am gândit să îi dau totuși o șansă și bine am făcut.Are un parfum foarte plăcut, e foarte insesizabil. Miroase a Dove dar nu chiar ca și gama lor normală, e cumva varianta mai light.

Dar nu asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea ci faptul că intră repede în piele. Pentru mine ăsta e un plus garantat.

Ca să nu mai zic că menține nivelul de hidratare al pielii și o lăsă foarte catifelată.Acum revenind la ulei, eram foarte sigură că nu o să mi placă.

Eu deobicei nu prea folosesc uleiuri deoarece urăsc senzația aia de lipicios pe piele. Ador cum miroase, asta pentru că sunt fană cocos.Un plus foarte bun la acest produs e modul de dozare.

Pentru că prin acel mic orificiu poți să scoți cât vrei tu. Dacă vrei să pui o singură picătură, poți să o faci. Nu ai parte de risipă.Mie mi place să pun 2-3 picături în loțiunea de corp și pielea mea sunt sigură că îmi mulțumește.

Cam atât despre cele Două produse preferate pentru ingrijirea corpului.

Voi ce anume folosiți?Abia aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!