Articol

Doua produse parfumate

Doua produse parfumate

Bună și bine v-am găsit, astăzi vreau să vorbim despre Doua produse parfumate de la Sano.

Cei de la Sano m-au provocat să vă povestesc două lucruri pe care eu le fac în același timp. Odată cu această provocare mi-au trimis și două sticle de detergent Sano Maxima.

Acestea sunt sub formă de gel, una fiind în varianta Mountain Fresh și una din gama Baby. Ambele își fac foarte bine treaba dar trebuie să recunosc că mai mult îmi place cea din gama Baby. De vină e doar mirosul, dar acum depinde de fiecare.

Sano Maxima Baby

Baby info

Eram foarte curioasă să le pun la treabă așa că imediat cum a venit pachetul am strâns câteva haine și le-am băgat la spălat. Am fost foarte mulțumită să văd că hainele miros foarte bine, deși nu folosisem balsam.

Sano Maxima Mountain Fresh

Sano Maxima info

Tot auzisem de produsele din gama Maxima dar nu le încercasem până acum, știți și voi cum e când începe să ți placă un anume detergent. N-am mai vrut să renunțăm la el, de aceea tot ce apărea nou pe piață, nu prea ne interesa. Produsele astea chiar ne-au schimbat părerea și mi pare rău că nu le-am descoperit mai devreme. Dar știți și voi cum se zice, niciodată nu e prea târziu.

Revenind la provocarea dată, trebuie să recunosc că am stat un pic să mă gândesc. Deși sunt femeie, suntem cunoscute ca fiind persoane multi-tasking. Cred că mai greu mi-a fost să aleg, pentru că da, aveam din ce alege.

Cred că o să aleg totuși varianta mea preferată, pe care o fac mereu și mereu și anume, obișnuiesc să mănânc și să mă uit la seriale/youtube în același timp.

Știu că poate nu e bine, pentru că mâncatul necesită atenție și uneori e bine să te concentrezi doar pe un singur lucru, dar așa m-am obișnuit.

Cam atât despre cele Doua produse parfumate și mica mea provocare.

Care sunt lucrurile pe care le faceți mai mereu în același timp?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Până data viitoare