Doua produse parfumate

Doua produse parfumate

Bună și bine v-am găsit, astăzi vreau să vorbim despre Doua produse parfumate de la Sano.

Cei de la Sano m-au provocat să vă povestesc două lucruri pe care eu le fac în același timp. Odată cu această provocare mi-au trimis și două sticle de detergent Sano Maxima.

Acestea sunt sub formă de gel, una fiind în varianta Mountain Fresh și una din gama Baby. Ambele își fac foarte bine treaba dar trebuie să recunosc că mai mult îmi place cea din gama Baby. De vină e doar mirosul, dar acum depinde de fiecare.

Sano Maxima Baby

Baby info

Eram foarte curioasă să le pun la treabă așa că imediat cum a venit pachetul am strâns câteva haine și le-am băgat la spălat. Am fost foarte mulțumită să văd că hainele miros foarte bine, deși nu folosisem balsam.

Sano Maxima Mountain Fresh

Sano Maxima info

Tot auzisem de produsele din gama Maxima dar nu le încercasem până acum, știți și voi cum e când începe să ți placă un anume detergent. N-am mai vrut să renunțăm la el, de aceea tot ce apărea nou pe piață, nu prea ne interesa. Produsele astea chiar ne-au schimbat părerea și mi pare rău că nu le-am descoperit mai devreme. Dar știți și voi cum se zice, niciodată nu e prea târziu.

Revenind la provocarea dată, trebuie să recunosc că am stat un pic să mă gândesc. Deși sunt femeie, suntem cunoscute ca fiind persoane multi-tasking. Cred că mai greu mi-a fost să aleg, pentru că da, aveam din ce alege.

Cred că o să aleg totuși varianta mea preferată, pe care o fac mereu și mereu și anume, obișnuiesc să mănânc și să mă uit la seriale/youtube în același timp.

Știu că poate nu e bine, pentru că mâncatul necesită atenție și uneori e bine să te concentrezi doar pe un singur lucru, dar așa m-am obișnuit.

Cam atât despre cele Doua produse parfumate și mica mea provocare.

Care sunt lucrurile pe care le faceți mai mereu în același timp?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Până data viitoare

 

Sabina

28 thoughts on “Doua produse parfumate

 1. Si mie imi place gama Baby de la ei. E adevarat ca m-am si obisnuit cu ea de cand aveam piticul mic…
  Ca sa raspund la intrebarea adresata de tine… din pacate fac multe lucruri simultan. Am o forma usoara de ADHD care ma face sa nu ma pot concentra prea mult pe un lucru, motiv pentru care simt nevoia de a fi in mai multe locuri, tocmai pentru a putea duce ceva la bun sfarsit. Uite cateva exemple:
  – lucrez pe 3 browsere simultan, de regula la 2-3 materiale.
  – citesc, scriu, mananc si urmaresc ce se intampla prin casa in acelasi timp.
  – la fel ca tine, nu stiu sa mananc linistita fara sa ma uit la un documentar/serial/ceva. Orice. Numai sa nu ma simt singura cand mananc. Uneori pur si simplu citesc si mananc.
  – In timp ce fac curatenie trebuie neaparat sa ascult si muzica. Altfel cant eu. La fel si la baie. Daca nu am muzica, fac pe vedeta.
  … si lista poate continua la nesfarsit.

  1. Haha, ce tare si eu sunt la fel, cred ca doar atunci cand scriu/filmez/citesc fac un singur lucru, in rest nu pot, pana si la baie ascult muzica :)))

  1. Eu am inteles ca daca mananci si citesti in acelasi timp, uiti ce ai citit, cel putin asta mi zicea mie mama cand eram mica si de atunci nu am mai facut o :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top