Articol

Doua descoperiri de la Inglot

Bună tuturor. Azi vorbim despre Doua descoperiri de la Inglot.

Inglot este un brand de machiaj despre care am tot auzit. Știu că au produse bune, dar eu nu am avut nimic de la ei până acum. Recent am câștigat un concurs și am intrat în posesia a două produse despre care vreau să vă vorbesc azi.

Le-am tot testat de când le-am primit și am zis că azi e momentul să revin cu impresia mea despre ele.

Cele doua produse sunt:

 • Creamy pigment eye shadow în nr 707 Reunion
 • AMC Eyeliner gel în nr 94

Acum că v-am spus care sunt cele Doua descoperiri de la Inglot, haideți să vă zic și cum mi s-au părut, începând cu primul produs.

Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit pe loc de această culoare. Legat de consistența, n-aș putea zice că aceasta e una foarte cremoasă așa cum spune numele. Totuși, nu e ceva ce să mă deranjeze.

Fardul e foarte pigmentat dar cu toate astea vă recomand să folosiți și un spray de fixare pentru a intensifica nuanță.

Marea mea problemă în ceea ce privește fardurile de genul este faptul că au tendința să se întindă pe față. Am observat că daca îl aplici cum am spus mai sus, atunci șansele ca el să curgă sunt mici.

Sfatul meu e să folosiți totuși o bază specială sub el, recomand baza Boys and berries.

Una peste alta e un produs care mi place și o să îl folosesc în multe machiaje de acum înainte.

Acum să trecem la tuș. Eu nu prea sunt obișnuită cu tușurile gel, am impresia că mă descurc mai bine cu unul cariocă, dar nu-i bai.

Inglot

Am fost plăcut impresionată de culoarea acestui tuș dar mai ales de rezistența. Wow, oamenii ăștia chiar nu se joacă când vine vorba de rezistență. Tușul ăsta efectiv nu se mișcă, sunt foarte curioasă cum e și cel pe negru.

Având în vedere că totuși e o culoare așa deschisă, un fel nude spre bronz cu ceva irizații în el, eu îl folosesc pe linia de jos a ochilor. Îmi place cum îmi conturează ochii și nu e o nuanță așa de boom în your face, daca mă înțelegeți.

Mă declar mulțumită și chiar curioasă să încerc și alte produse de la ei.

Voi ați încercat ceva?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

12 comentarii

 1. Nu am incercat, insa cu siguranta voi recomanda tusul cumnatei mele, caci ea e foarte preocupata de machiaj, iar culoarea i se potriveste fara doar si poate.

  1. Sabina spune:

   Ma bucur mult.

 2. De la Inglot chiar nu am incercat nimic. Eu nu am probleme cu fardul de pleoape, am un primer bun si isi face bine treaba.

  1. Sabina spune:

   Super, ma bucur.

 3. Nu am folosit niciun produs Inglot, însă mi-aș dori să încerc ceva produse pentru sprâncene de la ei. 🙂

  1. Sabina spune:

   Ooo super.

 4. Nu am auzit de aceste produse. As fi vrut sa le vad folosite intr-un machiaj. Din acest text am vazut numai prezentarea obiectelor. Nuantele imi plac, dar daca nu le vad intr-in machiaj nu imi pot face o parere pentru a le incerca si eu.

  1. Sabina spune:

   Buna, in text mi am spus si parerea despre produse, nu m-am gandit sa pun poze cu machiaj, dar de acum cand voi face recenzie pentru produse de machiaj o sa incerc sa pun si poze, mersi de idee.

 5. Fardurile de la Inglot sunt deosebite! Am cateva si el ador!

  1. Sabina spune:

   Asa e

 6. Pana acum nu am folosit absolut nimic de la ei. Eu imi doresc tusul negru si ar fi bine sa fie atat de rezistent e cat spui pentru ca eu chiar sunt in cautarea unui astfel de produs

  1. Sabina spune:

   Chiar e super rezistent, am primit multe recomandari pentru el

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *