Articol

Dinti curati cu XLEAR

Bună și bine v-am găsit.

Dacă mă urmăriți prin social media, în special pe instagram și pe you-tube, știți că m-am tot plâns de dureri de dinți și că ar trebui să am mai multă grijă de ei.

Așa că am fost super bucuroasă să văd că printre sponsorii evenimentului Galați Beauty Swap se află și brandul XClear.

Produsele Xlear au toate ceva în comun, conțin Xylitolul, acesta este un îndulcitor natural cu multe beneficii pentru sănătate. El este un alcool de zahăr, cu o structură cristalină, granulară, cu o putere de îndulcire comparabilă cu a zahărului. Se găsește în mod natural în multe fructe și legume, dar este produs și de corpul uman.

De la ei am primit următoarele:

  • spray nazal
  • pastă de dinți
  • gumă de mestecat cu scorțișoară

Eu nu am avut niciodată probleme așa cu nasul, așa că recunosc că spray-ul nazal l-am dat unei persoane din familie care avea nevoie și din cauza asta nu i-am mai făcut nici poză individuală.

Acesta reduce inflamația mucoasei și decongestioneză căile nazale în mod natural.

Pasta de dinți are un gust foarte răcoritor, bun, nu e nici super puternică, să îți vină să verși din cauza ei, curață dinții, nu face extrem de multă spumă, lucru care mie îmi convine,

Cât despre guma de mestecat, vreau să zic că aici m-au nimerit bine de tot, asta pentru că eu ador aroma de scorțișoară și ca miros și ca gust, așa că atunci când am văzut guma asta, a fost dragoste la prima vedere.

Îmi place că e fără zahăr, fără gluten, e foarte curată la ingrediente și având în vedere că nu conține zahăr, e bună și pentru cei ce suferă de diabet.

Îi găsiți atât pe site-ul lor, cât și pe pagina lor de facebook.

Dacă ați încercat ceva de la ei, aș vrea să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *